Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  MotionCam Photo On Demand

  20% sale
  Ajax Systems MotionCam Photo On Demand
  Productomschrijving

  MotionCam Photo On Demand Black

  LET OP: Dit product werkt alleen i.c.m. de HUB 2 en HUB 2 PLUS!

  MotionCam (PhOD) Jeweller en MotionCam Outdoor (PhOD) Jeweller zijn een aanvulling op de productlijn van bewegingsdetectoren met een fotocamera om alarmen visueel te verifiëren. Naast foto’s door alarmen kunnen deze twee nieuwe detectormodellen kunnen foto’s maken op verzoek van de gebruiker of bij een alarm van een apparaat in het systeem. De PhOD-detectoren worden apart verkocht en worden op de verpakking en in de Ajax-app duidelijk aangegeven.

  De gebruikers van Ajax kunnen nu bijgewerkte privacy-instellingen gebruiken om toegang tot de visuele data in het beveiligingssysteem te beperken. Door het nieuwe Privacy-menu kan men precies instellen wanneer gebruikers foto’s kunnen aanvragen (als het systeem is geactiveerd of op elk gewenst moment) en bepalen welke gebruikers een dergelijk verzoek kunnen doen, of foto’s of video’s kunnen bekijken van de geïntegreerde bewakingscamera’s.

  De nieuwe privacy-instellingen zijn beschikbaar in de bijgewerkte Ajax-apps en OS Malevich 2.13. De detectoren van MotionCam (PhOD) Jeweller en MotionCam Outdoor (PhOD) Jeweller zijn te bestellen via geautoriseerde partners van Ajax Systems.

  De achtergrond

  Fotoverificatie van alarmen is tegenwoordig de norm binnen de beveiligingsindustrie. Bewegingsdetectoren die alarmen visueel verifiëren, zelfs als het beveiligingssysteem alleen mobiel werkt zonder externe voeding, zijn naar verwachting wijdverbreid. Dat blijkt niet alleen uit de feedback van onze partners, maar ook uit de omzetgroei. Sinds de lancering van de detectoren van MotionCam (2019) en MotionCam Outdoor (2021) is het aantal apparaten dat wereldwijd is verkocht gestegen tot een miljoen.

  Volgens de onze klantverhalen, beschermen deze detectoren huizen, ziekenhuizen, scholen, fabrieken, musea en nog veel meer verschillende objecten. Sommige beveiligingsbedrijven en politiebureaus geven aan dat het aantal patrouilles door valse alarmen dankzij fotoverificatie met 95% is gedaald. MotionCam is niet alleen populair bij gebruikers, maar heeft ook internationale erkenning ontvangen van beveiligingsexperts.


  MotionCam is genomineerd voor Intruder Product of the Year bij de prestigieuze PSI Premier Awards 2020.

  Deze prestaties zijn gebaseerd een handige functie van visuele verificatie en het volledige vertrouwen van de gebruikers. De detectoren van MotionCam hebben vanaf het begin foto’s gemaakt en verzonden bij een alarm als er beweging werd gedetecteerd. Het idee was om software van de detector zo te ontwikkelen dat inmenging door derden en de activering van camera’s op verzoek werd voorkomen. Van het activeren van de camera tot het weergeven van een serie foto’s in de app: het hele proces is zo veilig mogelijk. Visuele gegevens zijn versleuteld tijdens het verzenden en opslaan, worden niet verwerkt of geanalyseerd op de server en elke handeling van de detector wordt vastgelegd.

  Dankzij deze aanpak hebben de detectoren het vertrouwen van de gebruiker gewonnen, maar een enkele Photo by Alarm-functie leek niet voldoende. Er was een uitdrukkelijke vraag van de markt, vooral van de professionele gemeenschap, voor de Foto’s op aanvraag-functie.

  Een professionele aanpak van de Foto’s op aanvraag-functie

  De Foto’s op aanvraag-functie helpt niet alleen eindgebruikers om te controleren dat alles in orde is, maar is ook ontworpen voor professioneel gebruik. Betrouwbare PRO-accounts kunnen met de nieuwe detectoren foto’s maken om alarmen te verifiëren en gebeurtenissen te controleren voor bewakingsdoeleinden, of om de camera tijdens de installatie te configureren.

  Een goed voorbeeld is het controleren van alarmen en gebeurtenissen in de PRO Desktop-app. Stel dat er een activatie van een detector of sabotageknop wordt gemeld, of de hub waarschuwt voor problemen met de communicatie of stroomvoorziening. Met toestemming om op aanvraag foto’s te nemen, kan het verantwoordelijke PRO-account de verdachte activiteit controleren en zo nodig een patrouille uitsturen. In PRO Desktop worden de handige plattegronden aan het profiel van het gebouw gekoppeld en zijn ze in een paar klikken beschikbaar. Het verzoek om de foto te maken en de patrouille uit te sturen worden vastgelegd.

  Dankzij de De Foto’s op aanvraag -functie en plattegronden in PRO Desktop kunt u ter plekke de verdachte activiteit controleren.

  De Foto’s op aanvraag -functie helpt bij het kiezen van de beste locatie voor de detector bij het installeren van een beveiligingssysteem. Een installateur hoeft de MotionCam niet eens vast te maken met dubbelzijdig tape, maar kan de detector gewoon met de hand vasthouden, de foto op aanvraag via de mobiele Ajax PRO-app maken en de locatie aanpassen aan de hand van de ontvangen foto. Deze functie is ook handig als de detector opnieuw configureert moet worden tijdens de verdere werking ervan.

  Foto bij scenario om andere systeemalarmen te bevestigen

  Door de OS Malevich 2.13.1 update kunnen PhOD-detectoren foto’s maken wanneer andere systeemapparaten zoals branddetectoren, lekkagedetectoren en/of openingsdetectoren worden geactiveerd, en wanneer een alarmknop wordt ingedrukt. Door met een paar klikken een scenario te creëren, kunnen gebruikers en het beveiligingsbedrijf fotobevestigingen ontvangen van alarmen van detectoren die in de buurt of in het zicht zijn van de PhOD-detector.

  Dankzij de nieuwe Photo by Scenario-functie, optimaliseren de PhOD-detectoren het werk van de brandweer. De activatie van FireProtect of FireProtect Plus activeert automatisch de fotocamera van de bewegingsdetector die vlakbij is. De operator van de meldkamer kan binnen een paar seconden de daadwerkelijke situatie bekijken. Zo rukt de brandweer aanzienlijk minder uit als gevolg van valse alarmen. Er kunnen veel soortgelijke scenario’s zijn voor andere apparaten.

  De Foto bij scenario-functie is ontstaan vanwege de vraag om fotobevestigingen van brandalarmen te implementeren. Het verzoek kwam van onze partners uit Noorwegen, waar we een gezamenlijk project hebben uitgevoerd voor de beveiliging van een werelderfgoedlocatie van UNESCO tegen brand. En dit is niet het eerste project met Noorse expertise om de branddetectie binnen een Ajax beveiligingssysteem te verbeteren. In OS Malevich 2.10 hebben we samengewerkt om de functie ‘Vertraging van onderling verbonden alarmen’ binnen de productlijn van FireProtect te implementeren.

  Volledige controle over privacy

  Met MotionCam (PhOD) Jeweller en MotionCam Outdoor (PhOD) Jeweller hebben we een stap vooruit gezet in de bescherming van uw privacy en de toegang tot visuele gegevens. We hebben het Privacy-menu aan de hubinstellingen toegevoegd, zodat Ajax-gebruikers de Foto’s op aanvraag-functie op de juiste manier kunnen beheren.


  Het nieuwe Privacy-menu stelt gebruikers in staat om hun toegang tot visuele gegevens af te bakenen in het Ajax-systeem.

  Het nieuwe menu stelt gebruikers met beheerdersrechten in staat om te bepalen welke gebruikers toegang hebben tot de foto’s van detectoren en video’s van geïntegreerde bewakingscamera’s. Een PRO-account (een installateur bijvoorbeeld) heeft geen toegang tot deze instellingen, maar de beheerder van de hub kan wel toestemming geven om de Foto’s op aanvraag-functie te gebruiken. De functie is standaard voor alle gebruikers uitgeschakeld.

  De beheerder van de hub kan toegang tot de functie beperken, afhankelijk van de modus van het beveiligingssysteem, en de gebruiker toestemming geven om alleen foto’s te maken als de detector is ingeschakeld. Het proces van het maken van foto’s is volledig transparant. Als een bepaalde detector een foto maakt, ontvangen alle gebruikers een melding en zien ze wie het verzoek heeft ingediend. En het belangrijkste is dat alleen de gebruikers met toegang de foto’s kunnen bekijken.

   

  Samen met de ultieme bescherming voor Ajax-apps, waaronder wachtwoorden en biometrische aanmelding, dubbele authenticatie en standaard sessiecontrole, voegt het nieuwe Privacy-menu nog een beschermingslaag toe voor gebruikers van het Ajax beveiligingssysteem.

  Zo kunt u de Foto’s op aanvraag-functie gaan gebruiken

  De functie is alleen beschikbaar bij de nieuwe detectoren van MotionCam (PhOD) Jeweller en MotionCam Outdoor (PhOD) Jeweller. Detectoren zonder PhOD ondersteunen de functie niet, ongeacht de firmwareversie.

  Bijgewerkte privacy-instellingen zijn beschikbaar bij de OS Malevich 2.13-versie en de volgende appversies:

  Product Info

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ajax Systems MotionCam Photo On Demand
  Ajax SystemsMotionCam Photo On Demand

  MotionCam Photo On Demand...

  MotionCam Photo On Dema...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €249,00€249,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »