Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hikvision camera  hikvision camera

Ook wanneer er niemand in uw huis of kantoor aanwezig is om de boel te bewaken, is er altijd toezicht. Tenminste, zodra u voor een Hikvision camera kiest om de situatie binnen én buiten scherp in de gaten te houden! In combinatie met een uitgebreid alarmsysteem uit ons aanbod heeft u dan alles in huis om van ieder incident direct op de hoogte te worden gebracht. Mede dankzij een veelzijdige Hikvision camera bent u in staat om direct te reageren wanneer er iets gebeurt!

Hikvision IP camera

Maak het uzelf gemakkelijk om waar en wanneer dan ook met uw beveiligingssysteem mee te kijken door een Hikvision IP camera aan te schaffen. De afkorting IP staat voor internet protocol, wat betekent dat de beelden van uw apparaat via een internetverbinding worden doorgestuurd naar een recorder. U heeft enkel nog een smart device nodig om de beelden te bekijken, ook al kan dat natuurlijk ook vanaf een laptop of vaste pc. Ervaar het grote gemak dat alleen een Hikvision IP camera u kan bieden!

Hikvision camera set

Eén enkel toezicht houdend elektronisch oog is niet genoeg om een aanzienlijk terrein te bewaken. Daarom doet u er verstandig aan om een complete Hikvision camera set aan te schaffen bij AlarmsysteemExpert! De apparaten in dit pakket kunt u strategisch verdelen over de binnen- en/of buitenkant van uw woning of kantoorpand. Zorg ervoor dat er geen ‘blinde vlekken’ zijn waarmee inbrekers vrij spel hebben! Dat zal ook niet gebeuren wanneer u uw wensen voor uw Hikvision camera set met ons bespreekt. Op basis van uw voorkeuren en onze jarenlange ervaring kunnen wij u niet minder dan maatwerk leveren en een persoonlijk pakket samenstellen!

Hikvision camera dome

Wilt u werkelijk iedere hoek van uw pand in de gaten houden met uw Hikvision camera? Een dome model is dan precies wat u zoekt. Dit flexibele apparaat kan 360 graden om zijn as draaien en de lens is bovendien kantelbaar. Daar komt bij dat u bij ons ook een ideale dome camera voor buiten bestelt. De behuizing van onze apparaten is zeer stevig, zodat ze opgewassen zijn tegen alle weersomstandigheden en tegen dieven die ze onklaar willen maken. Kies daarom voor een Hikvision Turbo camera van het dome type.

Hikvision camera installeren

Indien nodig helpen onze professionals uw Hikvision camera te installeren. Bij AlarmsysteemExpert zijn wij op de hoogte van iedere ontwikkeling op het gebied van beveiliging. Onze afdeling installatie en onderhoud weet daarom van wanten! Wilt u toch liever zelf uw Hikvision camera installeren? Geen enkel probleem! Mocht u dat willen doen op basis van waardevolle informatie, dan kan onze uitgebreide website uitkomst bieden. Bekijk bijvoorbeeld onze Hikvision IP camera setup pagina om te zien hoe u eenvoudig uw apparatuur met uw netwerk verbindt.