Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Buitencamera

Bescherm uw eigendommen met een buitencamera! Met dit handige hulpmiddel voelt u zich thuis veilig. Daarnaast kunt u met een gerust hart uw huis, bedrijf of eigendom verlaten. Een camera legt namelijk op ieder moment van de dag vast wat er gebeurt rondom uw erf. De behuizing van een buitencamera is erg belangrijk, aangezien het apparaat te maken krijgt met diverse weersomstandigheden zoals regen, wind, hagel en sneeuw.

Dual-Band WiFi IP camera

Buitencamera wifi

Maak gebruik van zo min mogelijk kabels en kies voor een buitencamera met wifi! De enige benodigde kabels zijn voor de stroomvoorziening. Daarnaast kunt u de beelden live bekijken en opslaan op uw recorder of op een SD kaart. Wilt u beelden vastleggen van de hoogste kwaliteit? Kies dan voor een IP camera en zorg voor duidelijke camerabeelden. Een buitencamera met wifi is verkrijgbaar in verschillende soorten en bovendien overal te plaatsen!

Buitencamera IP

Een populaire manier van beveiligen is het installeren van een IP buitencamera . Zo weet u wat er speelt op bijvoorbeeld uw oprit of in uw tuin. IP staat voor Internet Protocol. Hiermee worden de beelden naar het internet gestreamd. Kies ervoor de beelden online op te slaan of kijk live mee. Op deze manier blijft u altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen op uw erf of rond uw bedrijfspand. Bent u op zoek naar een hoogwaardige buitencamera met IP? Kies dan voor Hikvision IP camerabewaking!

Buitencamera draadloos

4 megapixel domecameraMet het gebruik van wifi en IP kiest u voor een buitencamera die draadloos is. Hierdoor kunt u overal waar stroom beschikbaar is een beveiligingscamera installeren. De behuizing van deze camera’s is erg belangrijk. De apparaten moeten immers onder iedere omstandigheid herkenbare beelden vast kunnen leggen. Een handig onderdeel hierbij is een zonneklep om overbelichting te voorkomen. Kies voor de kwaliteit van Dahua IP camerabewaking wanneer u op zoek bent naar een buitencamera die draadloos is.

Buitencamera kopen

Bij AlarmsysteemExpert kunt u eenvoudig en snel een betrouwbare buitencamera kopen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige klantenservice! Wij staan klaar voor al uw vragen over alarmsystemen en camerabewaking. Voor een snel antwoord kunt u terecht bij onze helpdesk. Wij beschikken over ontzettend veel kennis en 20 jaar ervaring in dit vakgebied. Daarom kunt u met een gerust hart een buitencamera kopen bij AlarmsysteemExpert!