Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Draadloos alarmsysteem

U weet altijd wat er in en rondom uw huis of kantoor gebeurt wanneer u gebruik maakt van een draadloos alarmsysteem. Dit is zo ontworpen dat het volledig bediend kan worden via een handige app op uw mobiele telefoon of tablet. Wanneer u buitenshuis bent, heeft u direct toegang tot de op het systeem aangesloten camera’s. Zo kunt u via een realtime beeld verdachte situaties monitoren. U krijgt altijd een melding zodra ergens in huis het alarm afgaat. Een draadloos alarmsysteem kan gemakkelijk worden uitgebreid met extra modules zoals rookmelders, koolmonoxidemelders, personenalarmering en rook- en gasdetectie. Alarmsysteemexpert heeft jarenlang ervaring met alarmsystemen en biedt u diverse pakketten die u op maat kunt laten samenstellen.

Draadloos alarmsysteem thuis

Het aanleggen van een draadloos alarmsysteem voor thuis is heel eenvoudig. Bij Alarmsysteemexpert vindt u complete pakketten van diverse merken. Daardoor kunt u onder andere kiezen uit de merken:

Een draadloos alarmsysteem voor thuis is zo ontworpen dat het eenvoudig bediend kan worden en multifunctioneel toepasbaar is. Zo kunt u er meerdere modules op aansluiten en desgewenst uw woning in diverse zones indelen. Voor buitenshuis hebben wij ook diverse IP-camera's in ons assortiment. 

Draadloos alarmsysteem Jablotron

Zoekt u een combinatie van hightech beveiliging met extra accessoires zoals het op afstand aansturen van huishoudelijke apparaten? Dan is een draadloos alarmsysteem van Jablotron precies wat u zoekt! Het centrale paneel van de Jablotron 100 met gsm bediening is heel eenvoudig en intuïtief te bedienen met behulp van controlesegmenten die precies aangeven welke modules aan- en uitstaan. Dit draadloos alarmsysteem van Jablotron werkt met een logboek dat bijhoudt wanneer er iemand het pand binnenkomt. Met uw smartphone kunt u het alarmsysteem waar u ook bent bedienen. Daarnaast kunt u kiezen voor de Jablotron Oasis. De volgende tabel laat zien wat de verschillen zijn tussen beide systemen.

   Jablotron Oasis  Jablotron 100
 Communicatie via app  Alleen met gsm kiezer  Ja
 Codebedieningspaneel  Zonder controle segmenten  Met controle segmenten
 Extra opties  Mistgeneratoren  Warmtebeheersing,   Paniekknoppen

 

Draadloos alarmsysteem kopen

Bij Alarmsysteemexpert vindt u alleen de beste gecertificeerde alarmsystemen. U heeft een ruime keuze uit merken zoals Ajax of Jablotron. Wij geven per product een uitgebreide omschrijving van de eigenschappen, de bediening en de uitbreidingsmogelijkheden. Bovendien staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u een draadloos alarmsysteem kopen en dit door ons laten installeren? Onze installateurs komen graag bij u langs voor zowel de installatie als het onderhoud. Vraag eenvoudig online uw offerte aan of bestel direct het systeem en de accessoires die u nodig heeft. Deze worden geleverd met een duidelijke installatiehandleiding.