You have no items in your shopping cart

JA-150P Wireless mini PIR

Product descriptionJablotron JA-150P Wireless mini PIR


The Jablotron JA-150P is a PIR motion detector designed for indoor protection. It detects movement with human body temperature. The detection properties can be adjusted by using lenses such as: JS-7904 Corridor Lens, JS-7906 Horizontal Pet Lens and JS-7901 Vertical Curtain Lens. The immunity level is adjustable and has two different levels. It is powered by two alkaline batteries. Implemented SMARTWATCH function for improved alarm reporting and energy saving for battery life. It is possible to assign the detector to a zone and it occupies only one position in the alarm system.

Product Info

Product reviews Write a review

Daniel | 24 May 2020

Werkt goed, het verbaast me dat hij op grote belemmerde afstand gewoon goed werkt. Centrale met radio module in de meterkast samen met router, wifi switch, slimme stroom en gas meter, meerdere muren ertussen en dan ook nog de PIR in mijn garage. Dus veel mogelijke invloeden maar lijkt niets uit te maken.

Als ik een nadeel moet noemen is het de standaard instelling van de PIR. Standaard staat hij op een modus waarbij hij maar eens per 15 minuten kijkt naar beweging (als ik het goed begrijp). Dus tijdens testen had ik geen alarm melding en daar was ik wel een tijdje aan het stoeien in de software. Toen beschrijving nogmaals gelezen en overgeschakeld op de andere modus van de PIR en toen was het opgelost!

Rob | 07 November 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

John de Waal | 15 January 2018

Degelijke en functionele apparatuur volgens een goed design, met goede montage mogelijkheden.

Weitere Bewertungen Less reviews

JA-150P Wireless mini PIR has been added to your cart!

Complete your order

Alle foto's