Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Alle producten van Foscam

Foscam  Foscam

Als u op een gemakkelijke en doeltreffende manier uw woning of bedrijf wilt beveiligen, dan is Foscam technologie een uitstekende keuze. De geavanceerde camera's van dit vooraanstaande merk kunnen bijna overal gemonteerd worden. Met de grote kijkhoek houdt u grote oppervlakken in de gaten. Daarnaast neemt u gemakkelijk beelden op die u eenvoudig terugkijkt met een heldere en scherpe kwaliteit. U hoeft geen technicus te zijn om de Foscam apparatuur te installeren. Bij aankoop wordt er een duidelijk stappenplan geleverd. U heeft altijd haarscherp beeld op uw smartphone mits het aan de vereisten voldoet om de resolutie te weergeven.

Foscam camera

Houd uw vertrouwde omgeving in de gaten met onze geavanceerde Foscam camera’s. Deze zijn uitgerust met de nieuwste infrarood bewegingssensoren die indringers kan detecteren. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw Foscam camera vals alarm geeft, door bijvoorbeeld bewegende bladeren of vliegen. Het detectiesysteem van de camera maakt gebruik van een warmtesensor die feilloos het onderscheid maakt. Onze apparatuur gaat altijd met de tijd mee en wij zorgen ervoor dat wij altijd het nieuwste in huis hebben! Wilt u extra zekerheid? In onze webshop vindt u vele alarmsystemen die uitstekend bijdragen aan de beveiliging van uw pand.

foscam

Foscam C1

De kijkhoek van de Foscam C1 is één van de grootste die wij hebben bij AlarmsysteemExpert. Hiermee profiteert u van een perfect overzicht van de omgeving waarin de camera gemonteerd is. Met de allernieuwste bewegingssensoren weet u ten alle tijden wie uw grondgebied betreedt. Naast het feit dat de Foscam C1 een uitstekende beveiligingscamera is, is de camera uiteraard ook geschikt voor andere dagelijkse bezigheden. U kunt uw huisdieren in de gaten houden, zien wie er uw oprit oprijdt en memorabele momenten vastleggen. Met de app bestuurt u heel gemakkelijk het systeem van de camera en krijgt u meldingen als de camera iets verdachts oppikt.

Foscam R2

Zorg voor een panoramische dekking met de Foscam R2 camera. Deze zorgt ervoor dat u de dode hoeken duidelijk kunt zien. Door middel van HDR worden zelfs de donkerste plekken glashelder in een HD resolutie van 1080p. Hieronder ziet u een voorbeeld.

foscam foscam

Op de eerste foto ziet u een visualisering van een opname die gemaakt is met een camera zonder onze moderne technologie. De tweede afbeelding toont u de kwaliteit waar u van zult profiteren zodra u gebruik maakt van een Foscam R2. Wij leveren niet zomaar Foscam IP camera’s, maar een breed scala aan moderne middelen om de veiligheid van uw omgeving te waarborgen. Onze IP camera’s zijn gemakkelijk in gebruik, uitgerust met de beste technologie en uiteraard bijzonder effectief!