Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen


Hikvision AcuSense

Bent u op zoek naar een camerasysteem op het volgende niveau? Dan zijn de Hikvision AcuSense camera’s de keuze voor u! Deze camera’s gebruiken geavanceerde technologie, wat resulteert in een intelligent beveiligingssysteem. De Hikvision AcuSense camera’s zijn HD IP camera’s die haarscherpe beelden opleveren. Ook maken deze camera’s gebruik van Deep Learning technologie. Hiermee kunnen ze gemakkelijk onderscheid maken tussen mensen, voertuigen en andere bewegende doelen.

Hikvision AcuSense camera

Als u kiest voor een Hikvision AcuSense camera profiteert u van vele voordelen. De nieuwste AcuSense technologie heeft een nauwkeurigheid van 98%, bij het herkennen van mensen en voertuigen. De camera’s zijn geïntroduceerd om intelligente alarmen en diensten beschikbaar te stellen. De Hikvision AcuSense camera concentreert zich alleen op bewegingen van mensen en voertuigen, zonder afleiding van onbeduidende objecten. Zo krijgt u geen valse waarschuwingen van bijvoorbeeld dieren, regendruppels of bladeren. Ten slotte kunt u ook een visuele en aanpasbare auditieve waarschuwing instellen voor een extra beschermingslaag.

Hikvision AcuSense kopen

Twijfelt u nog om een camera van Hikvision AcuSense te kopen? Voor al uw vragen kunt u gerust stellen bij onze experts. Neem contact op of kom langs bij onze showroom in Gorinchem. AlarmsysteemExpert heeft al ruim 20 jaar ervaring en is een VEB erkend bedrijf. Dat betekent dat we ons als bedrijf blijven ontwikkelen en continu kwaliteit leveren. U kunt zelfs de installatie uit handen geven bij ons. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Bent u op zoek naar HD camerabewaking? Dan zit u goed als u camera’s van gaat Hikvision Acusense kopen!