Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Inbraaksysteem

Voorkom inbraken bij uw woning of bedrijfspand met een inbraaksysteem van AlarmsysteemExpert! Daarnaast beveiligen deze systemen uw eigendommen ook voor overstromingen, vibraties, brand en gasvorming. Hiermee kiest u voor een gebalanceerde beveiliging! Wij leveren apparaten van verschillende hoogstaande merken, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Bekijk alle mogelijkheden eenvoudig online en kies een inbraaksysteem dat bij u past!

Inbraaksysteem draadloos

Jablotron kitWanneer u op zoek bent naar gebruiksvriendelijke apparatuur raden wij u aan om te kiezen voor een inbraaksysteem die draadloos is. Met het gebruik van een handige applicatie op uw smartphone, tablet of computer kunt het systeem eenvoudig bedienen, waar u ook bent. Naast een inbraaksysteem die draadloos is bent u bij AlarmsysteemExpert ook aan het juiste adres voor een IP camera! Hiermee legt u haarscherpe beelden vast of kijkt u live mee met de geïnstalleerde camera’s.

Inbraaksysteem bedraad

Bij AlarmsysteemExpert kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een inbraaksysteem dat bedraad is. Deze systemen staan bekend om de hoogste betrouwbaarheid. Daarnaast is de apparatuur niet gevoelig voor storingen. Een belangrijk voordeel van een inbraaksysteem dat bedraad is, is dat deze vrijwel altijd voldoet aan de eisen voor uw verzekering. Bekijk eenvoudig online alle alarmsystemen en kies voor een model dat het beste aansluit op uw wensen.

Inbraaksysteem camera

Ajax Alarmsysteem KitWeet wat er speelt in en rondom uw huis of bedrijf door gebruik te maken van een inbraaksysteem met camera! Wij leveren diverse merken apparatuur van de beste kwaliteit! Zo kunt u bij AlarmsysteemExpert kiezen voor een Jablotron alarmsysteem wanneer u op zoek bent naar een innovatief systeem dat voorloper is op het gebied van techniek. Een Ajax alarmsysteem is ook verkrijgbaar als inbraaksysteem met camera! Deze zijn draadloos verkrijgbaar, waardoor ze vrijwel overal geïnstalleerd kunnen worden.

Inbraaksysteem kopen

Bij AlarmsysteemExpert kunt u een inbraaksysteem kopen die aansluit op uw wensen! Zoals eerder vermeld zijn er apparaten leverbaar die zowel draadloos als bedraad werken. Daarnaast heeft u de keuze om een systeem met of zonder camera aan te schaffen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van beveiliging kunt u met al uw vragen terecht bij onze deskundige klantenservice. Wilt u een inbraaksysteem kopen en heeft u een korte vraag? Dan kunt u ook terecht bij een van onze experts voor een snel antwoord!