Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Alarmsysteemexpert.nl COVID-19 update

We willen u als gewaardeerde klant graag op de hoogte brengen van hoe Alarmsysteemexpert.nl met de huidige situatie in Nederland omgaat. Samen maken we het verschil en daarom letten we op uw en onze gezondheid.

Onze Showroom

Bent u op zoek naar een nieuw beveiligingssysteem, hebt u advies nodig of kunnen we u ergens anders mee helpen? Dat doen we graag! Hiervoor kunt u ons altijd bellen, mailen of appen. En u kunt naar onze showroom komen. We houden rekening met de voorschriften van het RIVM om het risico op verspreiding en besmetting zo klein mogelijk te houden. We vragen u om 1,5 meter afstand te houden, om uw handen te ontsmetten, en om elektronisch te betalen. Behoort u tot de risicogroepen of hebt u ziekteverschijnselen, dan vragen we u thuis te blijven. Natuurlijk helpen we u dan graag via de telefoon, mail of chat. 

Bestellen op Alarmsysteemexpert.nl

Bestelt u liever online? Dan wordt uw pakketje net als anders door DHL of onze eigen koeriers afgeleverd, maar natuurlijk wel met de nodige extra zorg. Zo worden pakketten niet meer naar binnen gebracht, en vragen de bezorgers of ze voor u mogen tekenen. We worden door onze verzendpartners voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, maar er zijn voorlopig nog weinig problemen. Bezorging in het buitenland kan een kleine vertraging oplopen. Bestellen is altijd zonder risico, want mocht uw aankoop toch niet helemaal aan u verwachtingen voldoen, heb je bij ons 14 dagen de tijd om deze retour te sturen. We helpen u graag om een goede keuze te maken met behulp van onze experts. Deze bereik je via telefoon, email en chat op werkdagen.

Voorraad

Vooralsnog ervaren we weinig problemen met de aanvoer van goederen. Ook onze leveranciers nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Dit heeft nog niet tot grote vertragingen in de aanvoer geleid. Mochten we toch een verwachte levertijd niet kunnen waarmaken, hoort u dat uiteraard zo snel mogelijk van ons. Als dat een probleem oplevert, denken we graag met u mee om het op te lossen.

 

Met vriendelijke groeten,
Team Alarmsysteemexpert.nl