Hulp nodig?

Bel met één van onze experts!

+31 (0)85 016 03 16

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Hikvision Email instellingen DVR/NVR/IPC

De afbeeldingen hieronder geven de instellingen aan in uw recorder m.b.t. de email functionaliteit.

Wanneer u gebruikt maakt van Mail.com kan u onderstaande SMTP server instellingen overnemen. Bovenin vult u uw eigen inlognaam en wachtwoord in, waarmee de DVR zich inlogt op de SMTP server.

Gebruikt u een andere mailprovider, raadpleeg dan uw provider met betrekking tot de mailinstellingen. Wij raden af om Gmail.com te gebruiken in verband met extra beveiligingsinstellingen.

U vindt de emailconfiguratie onder het tabje geavanceerd in het menu Netwerk instellingen van uw iVMS- 4200 software.