Hulp nodig?

Bel met één van onze experts!

+31 (0)85 016 03 16

Windows

Hieronder de instructies voor het herstellen van uw wachtwoord met de SADP tool voor Windows.

Stap 1:

Het exporteren van het "export" bestand. Dit bestand hebben wij nodig om uw paswoord te herstellen. Dit kunt u mailen naar support@alarmsysteemexpert.nl. Wij sturen u een "import" bestand terug. Ga door naar stap 2.

Stap 2:

Het importeren van het "import" bestand. Dit bestand heeft HikVision voor u aangemaakt om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.