Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  MyJablotron

  Beveiliging installeert u uiteraard niet voor niets. Maar registreert die wel alles? Zit u er wel bovenop zodra er iets gebeurt? Moet u zich constant zorgen maken? Dat laatste sowieso niet, zeker niet met de techniek van vandaag de dag. MyJablotron is daar een prachtig voorbeeld van. Zodra u één van de geavanceerde Jablotron alarmsystemen heeft geïnstalleerd, kunt u met deze gratis software uw gehele beveiliging bedienen en aanpassen. En dat ongeacht waar u bent! Lees hieronder wat MyJablotron precies voor u kan betekenen.

  MyJablotron 

  MyJablotron app

  Download gratis de MyJablotron app naar uw smart device of laptop. Dit kan zowel in Google Play als de App Store. Vervolgens moet uw alarmsysteem eerst in de Jablotron Cloud service geregistreerd worden. Deze stap nemen we bij AlarmsysteemExpert voor onze rekening. Zodra dat is gebeurd, ontvangt u van ons een loginnaam en een wachtwoord per e-mail. Vervolgens kunt u via de Jablonet.net webpagina én de MyJablotron app altijd en overal uw Jablotron alarmsysteem volledig aansturen!

  myjablotron

  MyJablotron alarmsysteem

  Ze lijken wel eindeloos, de manieren waarop u controle kunt uitoefenen met MyJablotron! Uw alarmsysteem, of dat nu de Jablotron Oasis 80 of Jablotron 100 is, kan op afstand in- en uitgeschakeld worden. Ook is het mogelijk om iedere beweging gade te slaan die door uw professionele IP camera wordt vastgelegd! Zelfs de temperatuur wordt weergegeven op MyJablotron van de plek waar uw alarmsysteem gevestigd is. Zolang u een internetverbinding heeft, kan niets u nog ontgaan!

  MyJablotron registratie

  We vermeldden hierboven al dat u de MyJablotron registratie aan ons over kunt laten. Wij koppelen uw systeem aan de Jablotron Cloud. Maar zodra we dat eenmaal hebben gedaan, kunt u via de Jablonet website zelf een nieuw apparaat toevoegen zodra u deze heeft aangeschaft en geïnstalleerd. Komt u daar niet helemaal uit? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen, zodat we u met uw MyJablotron registratie kunnen helpen. De professionals van AlarmsysteemExpert staan voor u klaar!

   

  ✔ Installatie & Service afdeling✔ Showroom in Gorinchem   ✔ Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist

   

  Contact

  Social media

  4.72Review LogoWij scoren een 4.72 op Trusted Shops

  Alarmsysteemexpert.nl

  Edisonweg 12
  4207 HG Gorinchem


  Nederland Bekijk op Google Maps

  [email protected]
  Kvk: 69433550

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking