Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Waar alarmsysteem plaatsen?

  installatie

  Wij van AlarmsysteemExpert begrijpen als geen ander dat u uw woning, bedrijfspand of andere eigendommen optimaal wilt beschermen. Maar waar kunt u het beste een alarmsysteem plaatsen voor een optimaal resultaat? Met meer dan 20 jaar ervaring in de beveiligingswereld bent u bij ons aan het juiste adres voor het antwoord op die vraag! U vindt hier onder andere waar u het beste contacten, sensoren, melders en camera’s kunt installeren. Waar u het alarmsysteem gaat plaatsen heeft namelijk een enorme impact op de werking ervan.

  Bewegingssensor plaatsen

  Bewegingssensor plaatsen

  Een belangrijk onderdeel van een betrouwbare beveiliging is een bewegingssensor plaatsen. Deze sensoren zorgen namelijk voor het afgaan van een alarm. Ze zijn vaak gevoelig voor beweging én warmte, waardoor natuurlijke invloeden zoals de wind geen invloed hebben. Kies voor een plek waar de indringer sowieso langs zal lopen. Heeft u huisdieren? Voorkom een vals alarm en hang de sensor hoog (1,20 m) op! Daarnaast is het van belang dat wanneer u een bewegingssensor gaat plaatsen dat deze niet verstopt wordt achter meubels of gordijnen.

  Camera plaatsen

  Om ongewenste gasten duidelijk te identificeren is het belangrijk om een camera te plaatsen op een geschikte plek. Installeer de camera in de hoek van een ruimte om de dode hoek (het ontbrekende zicht) van de camera te minimaliseren. Vermijd hoeken boven een raam of deur en laat de camera niet naar beneden filmen. Wanneer u gebruik maakt van een IP camera leggen de camera’s scherpe beelden vast van een afstand. Wanneer u een camera gaat plaatsen kunt u deze het beste richten op deuren.

  Sirene plaatsen

  Iets wat niet mag ontbreken in uw alarmsysteem is een sirene. Deze plaatsen kunt u het beste doen op een plek waar het alarm overal gehoord wordt. Dit is per huis afhankelijk, maar veelgebruikte plekken zijn de woonkamer, hal en trap. De ontwikkeling van alarmsystemen is de laatste jaren hard gegaan. Er zijn verschillende soorten sirenes met geluid- en lichtsignalen. Maakt u gebruik van een alarmsysteem met lichtsignalen? Dan kunt de sirene plaatsen in ruimtes waar vaak iemand aanwezig is, zoals de woonkamer, slaapkamer of ingang in het geval van bedrijven.

  Top 5 alarmsystemen:

  Welk alarmsysteem kiezen

  Welk alarmsysteem kiezen

  Welk alarmsysteem kiezen

  Welk alarmsysteem kiezen

  Welk alarmsysteem kiezen

  Advies van AlarmsysteemExpert

  VEBHeeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Vraag dan vrijblijvend advies van AlarmsysteemExpert! Neem telefonisch contact met ons op of kom langs in onze showroom te Gorinchem. Bij ons vindt u een Jablotron of Ajax alarmsysteem die het beste bij u past. Voor het maken van de juiste keuze kunt u óók terecht bij onze helpdesk. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u vertrouwen op het advies van AlarmsysteemExpert. Wij beschikken namelijk over een VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) certificaat!

   

  ✔ Installatie & Service afdeling✔ Showroom in Gorinchem   ✔ Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist

   

  Contact

  Social media

  4.72Review LogoWij scoren een 4.72 op Trusted Shops

  Alarmsysteemexpert.nl

  Edisonweg 12
  4207 HG Gorinchem


  Nederland Bekijk op Google Maps

  [email protected]
  Kvk: 69433550

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking