Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Welk alarmsysteem?

Zoveel mensen willen van ons weten welk alarmsysteem ze het beste kunnen kiezen, dat we hebben besloten hier meer aandacht aan te wijden. Sowieso is er geen enkele set die we niet kunnen aanbevelen, zolang deze zich in ons uitgebreide aanbod bevindt. Uiteraard hangt uw keuze geheel af van uw eigen voorkeuren. Daar moet wel bij worden gezegd dat welk alarmsysteem dan ook in de meeste gevallen uitbreidbaar is. Hierdoor ervaart u altijd een optimaal gevoel van veiligheid! De professionals van AlarmsysteemExpert kunnen het weten.

 
 

 

Welk alarmsysteem is het beste?

Oké, persoonlijke voorkeuren daargelaten, welk alarmsysteem is het beste? Iedere set waar een IP camera op aan te sluiten is, wordt sowieso aanbevolen. Hiermee kunt u de beelden van uw beveiligingsnetwerk waar dan ook ter wereld bekijken. Bij zowel klanten als critici is het Jablotron systeem zeer geliefd. Hiervan zijn diverse basis kits beschikbaar, die u zelf kunt uitbreiden met camera’s, sensoren, afstandsbedieningen en allerlei andere accessoires. Dankzij AlarmsysteemExpert heeft u de beste beveiliging helemaal zelf in de hand!

Top 5 alarmsystemen:

Welk alarmsysteem kiezen

Welk alarmsysteem kiezen

Welk alarmsysteem kiezen

Welk alarmsysteem kiezen

Welk alarmsysteem kiezen

Tips bij het kiezen

AlarmsysteemExpert geeft u graag tips bij het kiezen van uw alarmsysteem. Om het gemakkelijker te maken kunt u zichzelf de volgende keuzes stellen:

  • Welk verbindingstype wil ik?
  • Hoe uitgebreid moet mijn systeem zijn?

Welk alarmsysteem voor thuis?

We vinden het ontzettend moeilijk om te kiezen welk alarmsysteem voor thuis het meest geschikt is, want elke situatie is anders. We hebben twee systemen voor u vergeleken en in een tabel gezet+ het Jablotron en Ajax alarmsysteem. Maar zoals we al zeiden, wij kunnen nu niet bepalen welk systeem het meest geschikt is voor uw thuis. Hiervoor moeten we eerst met u in gesprek gaan. U kunt contact met ons opnemen door te bellen of langs te komen in onze showroom. Hier staan onze experts klaar voor vrijblijvend advies! Kies bij AlarmsysteemExpert het beste alarmsysteem voor thuis!

   Jablotron  Ajax
 Draadloos  Ja  Ja
 Bedrade componenten  Ja  Nee
 App  Ja   Ja
 Installatieklasse  2  2
 Zelf te installeren  Nee  Ja