Jablotron alarmsysteem

Jablotron 100

Jablotron 100 is een geheel nieuw alarmsysteem met een revolutionair systeem voor een gebruiksvriendelijke bediening. Een flexibele en volledige oplossing voor de veiligheid van om het even welk object.

Jablotron Oasis

Jablotron Oasis is een gelouterd draadloos alarm geschikt voor de beveiliging van kleinere en middelgrote objecten zoals woningen, huizen, tuinhuisjes, caravans, winkels en kantoren.

Jablotron Profi

Een bewezen draadloos alarmsysteem, reeds meer dan tienduizenden gebruikers zijn beveiligd met het Profi 60 beveiligingssysteem. De Profi 60 is een zeer betaalbaar alarmsysteem voor particulierenJablotron alarmsystemen

Jablotron is één van de beste fabrikanten van alarmsystemen ter wereld. Met een draadloos alarmsysteem van Jablotron weet u zeker dat u een gebruiksvriendelijk en perfect werkend alarmsysteem in huis heeft.

Gebruiksvriendelijk alarm

AlarmsysteemExpert levert een groot scala aan Jablotron producten. Jablotron past uitstekend in ons assortiment omdat wij uitsluitend alarmsystemen leveren van hoge kwaliteit. Bovendien staat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel; bij ons én bij Jablotron. Zowel de bedrade als de draadloze alarmsystemen die wij leveren koopt u bij ons voor een lage prijs. De bijbehorende service is uiteraard gratis.

Professioneel systeem

De drie complete alarmsystemen van Jablotron hebben ieder hun eigen unieke eigenschappen waardoor er altijd een systeem is dat bij uw situatie past. Het Jablotron 100 systeem is een professioneel draadloos alarmsysteem dat superieure beveiliging biedt voor uw woning. Maar ook zakelijke objecten zoals opslagruimtes en kantoren laat u met een gerust hart achter wanneer het uitgerust is met een draadloos Jablotron alarmsysteem.

Draadloos beveiliging

Het draadloos Jablotron Oasis alarmsysteem is één van de meest populaire en best beoordeelde alarmsystemen van deze tijd. Wanneer er in uw afwezigheid iets gebeurt, niet alleen een inbraak, maar ook bijvoorbeeld brand of overstroming, dan stuurt de camera van de Jablotron Oasis een foto naar uw gsm zodat u meteen ziet wat er in uw woning of bedrijfspand aan de hand is.

Lage prijs

Ook zeer gewild is de Jablotron Profi. Dit is een draadloos alarmsysteem met een unieke prijs-kwaliteit verhouding. Het beveiligt uw woning of bedrijf uitstekend, zonder al teveel toeters en bellen en voor een bijzonder lage prijs. Met de Jablotron Profi is beveiliging voor iedereen bereikbaar. Ook de draadloos camera van de Jablotron Profi koppelt u heel eenvoudig aan uw gsm zodat u altijd zicht heeft op uw pand, waar u ook bent.

Veilig gevoel

Naast deze drie goede draadloze alarmsystemen hebben wij nog diverse andere Jablotron producten in ons assortiment die ervoor zorgen dat u uw woning of pand nooit onbeheerd achter hoeft te laten.

  • Draadloos tilt- en schok detector die alarm slaat wanneer een deur uit de sponningen wordt getild.
  • Draadloze DUAL PIR detector: een handig apparaat dat menselijke lichaamsbeweging binnen een gebouw detecteert.
  • Draadloze plafond PIR detector voor in kleine ruimtes of auto’s.
  • Draadloos PIR en glasbreuk detector die niet alleen beweging maar ook glasbreuk signaleert.
  • Draadloze PIR bewegingsdetector met ingebouwde fotocamera die kleurenfoto’s maakt wanneer ij menselijke beweging signaleert.
  • Draadloze infrarood barrière die alarm slaat wanneer er iemand door de infrarood barrière loopt
  • Rook- en hittemelders, bedraad of draadloos.

 

Beveiliging voor iedereen

AlarmsysteemExpert vindt dat iedereen op een goede manier zijn of haar huis moet kunnen beveiligen. Soms lijkt het of draadloos beveiligen alleen voor de rijken bestemd is. Maar juist inbrekers hebben het ook op de mindere kastelen en vooral op bedrijfspanden voorzien. Bovendien waarschuwen alarmsystemen niet alleen tegen inbraak, maar ook tegen brand of overstroming. En dat is niet aan inkomen gebonden. Daarom kunt u bij AlarmsysteemExpert voor een lage prijs alarmsystemen kopen van een hoge kwaliteit. Systemen waar bijvoorbeeld de camera is gekoppeld aan een gsm zodat u altijd zicht hebt op uw eigendommen. Het mooie van bijvoorbeeld een draadloos Jablotron systemen is dat ze in verschillende uitvoeringen te krijgen zijn én naar wens uitgebreid kunnen worden. Zo hoeft u geen kapitalen uit te geven om met een gerust hart uw winkel achter te laten, op vakantie te gaan of een avondje uit te gaan.

Jablotron

Jablotron is één van de meest gerenommeerde leveranciers van alarmsystemen. Bij het ontwikkelen van nieuwe alarmsystemen laat Jablotron zich leiden door veiligheid en gebruiksgemak. Sinds Jablotron in 1990 is opgericht, is het al regelmatig met innovatieve oplossingen op het gebied van beveiliging gekomen. Al met al reden genoeg voor AlarmsysteemExpert om Jablotron een belangrijke plek te geven in het assortiment.

Online alarmsysteem

Zoekt u dus een goed, makkelijk te bedienen draadloos Jablotron alarmsysteem voor een goede prijs? Kijk rustig rond in onze webshop en neem contact met ons op wanneer u vragen heeft. Bestellen kunt u heel makkelijk doen door het product van uw keuze in uw winkelmandje te leggen. Wanneer u wilt, komen onze monteurs het alarmsysteem voor u installeren.

 

Jablotron alarmsysteem
Lees meer