Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Nuki Keypad

  Productomschrijving

  Smartphone vergeten? Batterij leeg? Geen probleem! Het Nuki Keypad is altijd daar waar je het nodig hebt.
  Breid jouw Nuki Smart Lock uit met deze keypad, zodat je jouw deur ook zonder smartphone altijd kunt openen en afsluiten. En een sleutel meenemen niet meer nodig is.

  De Nuki keypad is een perfecte aanvulling op de Nuki Smart Lock. Met de Keypad open of sluit je jouw deur af zonder sleutel of smartphone die je hoeft mee te dragen. Dankzij de Keypad die gemonteerd zit aan de deur kan iedere bewoner, die in het bezit is van de code, de woning betreden of verlaten. Er hoeven geen sleutels of afstandsbedieningen meer uitgedeeld te worden dankzij dit slot.

  Slimme uitbreiding
  Het Keypad kan met elk Nuki Smart Lock gebruikt worden. Het beheer van het Keypad gebeurt via de Nuki-app. Met behulp van de Nuki Bridge kun je de 6-cijferige toegangscodes ook toekennen als je onderweg bent

  Eenvoudige montage
  Het Keypad wordt aan de buitenkant van je huisdeur vastgeplakt, aan de deurpost vastgeschroefd of aan de muur van het huis gemonteerd. Binnen een paar minuten kan het Keypad door iedereen ingesteld en gebruikt worden. Dankzij de stroomvoorziening door twee knoopcellen hoeven er geen draden of kabels verbonden te worden.

  Ook zeer geschikt voor bedrijven: meerdere toegangscodes mogelijk! Elk Keypad kan tegelijkertijd tot 99 verschillende codes opslaan. Jij beslist welke rechten elke gebruiker ontvangt. Dankzij het log in de Nuki-app houd je op elk gewenst moment het overzicht over wie wanneer het pand betreedt of verlaat.

  Elegant en functioneel
  Net als de hele productfamilie is het Keypad ontworpen door EOOS. De cijfers zijn lichtgevend en garanderen daarom ook optimale bedienbaarheid in het donker. De rand met ledverlichting signaleert een succesvolle invoer en vergrendeling.

  Veiligheid en comfort
  De 6-cijferige toegangscodes en de versleutelde communicatie garanderen de allerhoogste veiligheid. Deze versleuteling wordt ook gebruikt bij het online internetbankieren en zorgt ervoor dat de code veilig bewaard blijft. Zo blijft je woning beschermd tegen ongewenste gasten.

  Plus- en minpunten
  Geen sleutel of afstandsbediening meer nodig
  Eenvoudig te monteren
  Veiligheid gegarandeerd door een 6-cijferige code en versleutelde communicatie
  Vervanging van batterijen nodig

  Inhoud verpakking
  1 X Nuki Keypad
  2 x CR2032 Knoopcelbatterij
  1 X Monteer accessoires
  1 X Handleiding)

  Veelgestelde vragen
  Is mijn Nuki Keypad compatibel met het Smart Lock?
  Ja, het Nuki Keypad is zo ontworpen dat het met het volledige Nuki-assortiment compatibel is. Je kunt je Keypad met je Smart Lock gebruiken. De beide apparaten communiceren via Bluetooth, waardoor het Keypad ook offline (zonder internetverbinding en Nuki Bridge) gebruikt kan worden.

  Heb ik ook een Nuki Bridge nodig om het Keypad te kunnen gebruiken?
  Nee, voor het gebruik van het Keypad is geen Nuki Bridge of internettoegang nodig. Om het Keypad te kunnen gebruiken, heb je alleen het Nuki Smart Lock nodig. We raden je echter wel aan om ook een Nuki Bridge aan te schaffen, omdat je daarmee ook op afstand toegang tot je Smart Lock hebt en handig op afstand toegangscodes kunt uitgeven.

  Hoe is mijn Keypad tegen diefstal beschermd?
  Omdat het Nuki Keypad aan de buitenkant van je huisdeur wordt gemonteerd, is het zichtbaar vanaf buiten. Als je Nuki Keypad werkelijk gestolen wordt, bieden we je een vervangingsgarantie bij diefstal. Stuur ons daarvoor gewoon een kopie van je aangifte (uitgegeven door de politie) en de originele rekening van je Keypad. Na de succesvolle ontvangst van je papieren krijg je van ons gratis een vervangend product. Meer informatie is te vinden in onze hulpsectie.

  Hoe functioneert de montage?
  Het Keypad wordt aan de buitenkant van je huisdeur vastgeplakt of met behulp van schroeven aan de muur van het huis gemonteerd. Het noodzakelijke montagemateriaal (kleefstrips, schroeven en pluggen) bevinden zich in de verpakking. Het Nuki Keypad werkt op batterijen en bevat twee knoopcellen. Je hoeft dus geen draden of kabels te verbinden.

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Nuki Keypad
  NukiKeypad

  ...

  ...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €79,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking