Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Dome camera buiten

Wanneer u precies wilt kunnen controleren wie uw woning of bedrijf bezoekt voordat u hem of haar binnenlaat, doet u er verstandig aan een dome camera buiten op te hangen. Misschien stiekem wel meer dan één! Bij AlarmsysteemExpert heeft u de keuze uit diverse modellen, die u moeiteloos op uw alarmsysteem aan kunt sluiten. Uw dome camera buiten heeft een kijkhoek van 360 graden en zit in een stevige behuizing, zodat vandalen deze niet zomaar kunnen vernielen!

IP dome camera buiten

Kijk waar en wanneer u maar wilt met uw beveiliging mee door een IP dome camera buiten op te hangen. IP staat voor internet protocol, wat inhoudt dat de beelden die u genereert digitaal worden opgeslagen op uw server. U hoeft dan ook niet in het beveiligde pand zelf te zijn om uw beveiligingssysteem aan te sturen of te controleren. Een IP dome camera buiten ophangen geeft u het perfecte overzicht van uw erf.

Dome camera buiten wifi

AlarmsysteemExpert biedt u de mogelijkheid om uw dome camera voor buiten met uw wifi signaal te verbinden. Hier hebben we zelfs speciale modellen voor in huis. Dankzij diverse van onze wifi camera’s van Ezviz, een dochteronderneming van Hikvision, kan niets u nog ontgaan! Bovendien zijn deze apparaten heel gemakkelijk aan te sluiten en met uw netwerk te verbinden. Dat is het gemak dat alleen een dome camera buiten met wifi aansluiting uit ons brede aanbod u kan bieden!

HD dome camera buiten

Profiteer van de scherpste beelden door een HD dome camera buiten uw woning of kantoor te plaatsen. Met een IP camera krijgt u in plaats van pixels haarscherp beeld in resoluties van 2K, 4K of zelfs 8K! Oftewel, onze meest geavanceerde modellen hebben letterlijk een oog voor detail. Hikvision, Dahua en Foscam behoren tot onze meest populaire merken. Hiermee weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt wanneer u een HD dome camera voor buiten nodig heeft!