Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Powerline adapter

Het voordeel van draadloze verbindingen is dat de positie van apparaten niet langer beperkt wordt door kabellengte. Een potentieel nadeel is dat het wifi signaal in uw woning of bedrijfspand niet overal even sterk is. In zo’n geval komt een powerline adapter heel goed van pas! Ze vormen een draadloze verbinding met elkaar en zijn individueel met een kabel op uw apparaten aangesloten. Ook uw alarmsysteem functioneert hierdoor beter! Klinkt dit verwarrend? Lees dan snel verder om te zien hoe een powerline adapter uw signaal een boost kan geven!

Powerline adapter

Powerline adapter Hikvision

Stel, u maakt gebruik van een draadloze verbinding voor uw beveiligingssysteem maar de onderdelen daarvan bevinden zich op uiteenlopende afstanden van uw router. Dat kan problemen met het opvangen van een signaal opleveren. Echter, door een powerline adapter aan bijvoorbeeld uw Hikvision Turbo camerabewaking te koppelen, vangt u deze op meerdere plekken veel beter op! In gebruik zijn ze heel simpel: plug één adapter in een stopcontact en verbind deze met uw router via een ethernetkabel. Breng een verbinding tot stand met een andere adapter, zodat u zeker weet dat beide adapters op elkaar afgestemd zijn. Plug de tweede adapter in en koppel deze eveneens via een ethernetkabel aan het apparaat waarvan de verbinding verbeterd moet worden - bijvoorbeeld uw beveiligingscamera. En dat is het! Voor u het weet heeft uw powerline adapter uw Hikvision camerabewaking in één klap verbeterd.

Powerline adapter set

In zijn eentje werkt een enkele powerline adapter niet. Een set met twee of drie exemplaren zal echter wél uitkomst bieden. Nadat u met de eerste adapter een verbinding met uw router heeft gemaakt, zult u immers voor iedere ander camera een aparte adapter nodig hebben. Tenminste, zolang het signaal van een onderdeel van uw IP camera niet goed wordt opgevangen. In sommige gevallen is een powerline adapter set helemaal niet nodig, zoals bij onze Dahua HDCVI camerabewaking. Deze is sowieso bekabeld, wat betekent dat een defect niet via onze signaalversterkers kan worden opgelost. Heeft u vragen of twijfels? Neem dan gerust contact op met AlarmsysteemExpert!

Powerline adapter WiFi

Gebruik een powerline adapter om uw WiFi signaal mee te versterken! U zult zien dat de verbinding veel stabieler wordt wanneer u de onderdelen van uw Jablotron en/of Ajax alarmsysteem hierop aansluit. Ook de beelden van uw Dahua IP camerabewaking blijven glashelder zodra u ze draadloos verbindt maar wel koppelt aan een powerline adapter. Is WiFi de basis van de internetverbinding in uw woning of bedrijfspand? Dan komen de signaalversterkers van AlarmsysteemExpert als geroepen!

Beste powerline adapter

Waar u ook zoekt, voor de beste powerline adapter set voor uw bewakingssysteem vindt u in ons ruime assortiment! Dankzij de handige plug and play manier van installeren maakt u al gauw gebruik van het beste signaal. De mogelijke instabiliteit die een draadloos systeem met zich meebrengt, verdwijnt hierdoor als sneeuw voor de zon. Wilt u de verbinding tussen vele verschillende apparaten zo sterk mogelijk houden? Dan kunt u het beste een powerline adapter gebruiken. Deze vindt u natuurlijk bij AlarmsysteemExpert!