Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Planet PoE-163 High Power PoE Injector 30Watt

  Productomschrijving

  PoE-163 High Power PoE Injector 30Watt


  PoE injector met Hoog Vermogen, Veiligheid, Stabiliteit en eenvoudig te installeren

  Het gebruik van Power over Ethernet is van de IT-industrie uitgebreid naar de thuis gebruikers.
  PLANET heeft een nieuwe enkel poort PoE+ injector intwikkeld die voldoet aan de eisen van zowel de IT-industrie als van de thuis gebruikers voor wat betreft zowel hoge wattage als eenvoudige installatie. 
  De POE-163 is geschikt voor wandmontage.
  Een enkelpoorts Gigabit 802.3at PoE+ injector met interne voeding in een compacte behuizing. Met het gelijktijdig verwerken van Ethernet data en power helpt de POE-163 gebruikers met het gebruik van slechts één Ethernet kabel om eenvoudig IP cameras, draadloze Access Point of VoIP telefoon netwerken te installeren in omgevingen waar het lastig is een stopcontact te vinden.

  De unit biedt een betaalbare, veilige en betrouwbare voedingsoplossing voor kosten-bewuste bedrijfs -en thuis gebruikers die een Power over Ethernet netwerk uitrollen.

  30-watt Power over Ethernet Capaciteit
  De PoE in-line power conform de IEEE 802.3at/af Power over Ethernet Plus standaard maakt de POE-163 geschikt om Gigabit snelheid ethernet te leveren en tot wel 30 watts vermogen om remote PoE compatibele gebruikers te voeden (PDs) over een Cat.5E/6 Ethernet kabel. De POE-163 biedt meer flexibiliteit in vermogens vraag voor allerlei PDs met betaalbare installatie kosten. Speciaal ontworpen voor hogere vermogens eisende netwerk apparatuur zoals PTZ (Pan, Tilt & Zoom) speed dome, high power outdoor AP die gevoed kunnen wroden en normaal kunnen functioneren via slechts een enkele UTP kabel met de PoE power injector, de POE-163.

  Alles in een en compacte afmetingen
  Met concepten als "Easy to install”, “Plug and Play” en "Simple troubleshooting" voor bedrijven en thuis gebruikers, is de POE-163 een alles-in-een enkel-poort PoE+ injector met interne voeding. In de compacte behuizing levert de POE-163 een 100-240V AC ingang aan de voorzijde, twee LEDs (System POWER en PoE ACTIVE ) aan de bovenzijde en twee RJ-45 poorten (POE port en LAN port) aan de achterzijde. Sluit eenvoudigweg de ethernet kabel en de voedingkabel aan en de PoE-163 is gereed om high speed netwerk

   

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Planet PoE-163 High Power PoE Injector 30Watt
  PlanetPoE-163 High Power PoE Injector 30Watt

  PoE injector met Hoog Vermogen, Ve...

  PoE injector met Hoog V...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €69,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking