Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hoe werkt een IP camera?

U kent vast wel uit films, televisieseries en/of de praktijk monitoren waarop bewakingsbeelden worden bekeken. Maar hoe werkt een ip camera dan? Nou, eigenlijk precies hetzelfde. IP staat voor Internet Protocol, wat wil zeggen dat de opnamen die ze maken rechtstreeks via het internet kunnen worden bekeken. Inderdaad, waar dan ook ter wereld! Met de nieuwste technieken die u vindt bij AlarmsysteemExpert profiteert u van beelden in HD-kwaliteit, zodat u alle gebeurtenissen in en rond uw woning of bedrijfspand haarscherp in de gaten kunt houden.

 

Hoe werkt een outdoor ip camera?

Beveiligingscamera’s kunnen binnen én buiten worden opgehangen. Maar hoe werkt een outdoor ip camera precies? In principe hetzelfde als eentje die binnenshuis gemonteerd wordt. De camera is immers verbonden met het internet, zodat alle opnamen direct bekeken kunnen worden. De behuizing van deze apparaten is zeer weerbestendig, zodat regen, sneeuw en/of hitte er geen negatieve invloed op hebben. Met onze Hikvision ip camerabewaking heeft u al een zeer belangrijk onderdeel van uw alarmsysteem in huis. Voor de rest gaat u natuurlijk eveneens naar AlarmsysteemExpert!

IP camera’s van AlarmsysteemExpert

Wij voorzien u alleen van vooraanstaande merken die door ons, maar ook externe critici - en uiteraard onze klanten - hoog aangeschreven worden. Zo vindt u de beste ip camera´s van AlarmsysteemExpert eenvoudig in onze webwinkel. Wij bieden verschillende merken aan, zodat er altijd een camera tussen zit die bij uw situatie past. Naast camera´s zijn ook andere componenten, zoals lampen, sensoren en sirenes bij ons verkrijgbaar. Deze combinaties zorgen voor een optimaal gevoel van veiligheid. Laat dat maar aan de hoogwaardige ip camera’s van AlarmsysteemExpert en aanverwante apparatuur over!

Top 5 alarmsystemen:

Welk alarmsysteem kiezen

Welk alarmsysteem kiezen

Welk alarmsysteem kiezen

Welk alarmsysteem kiezen

Welk alarmsysteem kiezen

Advies van AlarmsysteemExpert 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de beveiligingsbranche kunt u vertrouwen op het advies van AlarmsysteemExpert. Of u nu graag uw huis, bedrijfspand, tuin of oprit wilt beveiligen, bij ons bent u aan het juiste adres. Heeft u vragen over uw situatie of zijn er onduidelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Voor een advies van AlarmsysteemExpert kunt u ons bellen of langskomen in onze showroom te Gorinchem. Bekijk ons complete assortiment alarmsystemen en camera's eenvoudig en snel online.

 

✔ Installatie & Service afdeling ✔ Showroom in Gorinchem    ✔ Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist