Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Waar beveiligingscamera ophangen?

  Waar beveiligingscamera ophangen?

  Dankzij camerabewaking laten we onze eigendommen met een veilig gevoel achter ons. Maar waar moet u een beveiligingscamera ophangen? Hier vindt u alle handige tips en tricks voor het plaatsen van uw beveiligingscamera. Zo is bijvoorbeeld de plek, hoogte en het zicht van belang. Door dit te optimaliseren kunt u met zo weinig mogelijk camera’s zoveel mogelijk filmen. Beveilig uw eigendommen met onze topproducten en kom erachter waar u uw beveiligingscamera het beste kunt ophangen!

  Beveiligingscamera plek

  Bij het ophangen van een beveiligingscamera is de plek een belangrijke factor. Daarom raden wij van AlarmsysteemExpert u aan om de camera in een hoek van de desbetreffende ruimte te monteren. Hiermee minimaliseert u de dode hoek (het deel dat de camera niet vastlegt). Kies niet voor een hoek waar een raam of deur onder zit, want op deze manier kan een indringer eenvoudig de bewakingscamera loskoppelen van onderen. Met dit advies geeft u de beveiligingscamera een plek dat een optimaal resultaat oplevert.

  Beveiligingscamera hoogte

  Wist u dat de ideale hoogte van een beveiligingscamera 1,65 is wanneer u mensen wilt filmen? Met deze hoogte heeft u goed zicht op het gezicht van de dader. Maar u moet uitkijken dat de camera niet binnen handbereik wordt opgehangen, want dan is de camera een makkelijk doelwit voor vandalisme. 

  Daarnaast is bij het plaatsen van een beveiligingscamera de hoogte erg belangrijk. Een veelvoorkomende fout die gemaakt wordt is dat een bewakingscamera vlak boven een waardevol object wordt geplaatst. Het resultaat is een opname van boven, waardoor de indringer lastig geïdentificeerd kan worden. Door Hikvision of Dahua camera wat lager te hangen, is het identificeren van de indringer eenvoudiger. Is het toch onmogelijk om de beveiligingscamera op deze hoogte te installeren? Kies dan voor een plek die verder van het object af is!

   

  Beveiligingscamera plaatsen

  Met behulp van de beschreven tips kunt u nu de beveiligingscamera plaatsen op de juiste positie. Wij raden u aan om bij iedere buitendeur een camera te plaatsen, omdat dit vaak de uitgang is voor een indringer. Voor een optimaal resultaat kunt u de camera’s instellen op de binnen- en buitenkant van de deur. Wanneer u kiest voor IP camera is het mogelijk om meerdere deuren of objecten tegelijk te filmen. Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met (zon)licht als u een beveiligingscamera gaat plaatsen.

  Top 5 beveiligingscamera´s

  beveiligingscamera

  beveiligingscamera

  beveiligingscamera

  beveiligingscamera

  beveiligingscamera

  ✔ Installatie & Service afdeling✔ Showroom in Gorinchem   ✔ Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist

   

  Contact

  Social media

  4.72Review LogoWij scoren een 4.72 op Trusted Shops

  Alarmsysteemexpert.nl

  Edisonweg 12
  4207 HG Gorinchem


  Nederland Bekijk op Google Maps

  [email protected]
  Kvk: 69433550

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking