Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Wat is een goede beveiligingscamera?

  Tegenwoordig willen veel mensen hun huis beveiligen tegen inbraak of andere ongewenste situaties met behulp van een camera. Maar wat is een goede beveiligingscamera? Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten camera’s, waardoor het soms niet duidelijk is welke camera het meest geschikt is voor uw situatie. Daarom leggen wij u uit wat een goede beveiligingscamera is voor uw situatie en geven we advies op maat. Zo weet u zeker dat de beveiliging aansluit op uw wensen.

  Verschillende systemen

  Op het gebied van beveiligingscamera’s zijn er verschillende systemen leverbaar. Zo kunt u kiezen voor draadloze of bedrade camera’s. Het voordeel van een draadloos systeem is dat er geen internetaansluiting vereist is en verplaatsen of verhuizen eenvoudig is, terwijl een bedrade beveiligingscamera veiliger en minder gevoelig voor storing is. Daarnaast zijn er verschillende systemen die beschikken over diverse sensoren en vindt u ook geheime camera’s in ons assortiment.

  Top 5 beveiligingscamera´s

  beveiligingscamera

  beveiligingscamera

  beveiligingscamera

  beveiligingscamera

  beveiligingscamera

  Waar moet ik op letten bij het kopen:

  • Draadloos of niet?
  • Doel van de camera
  • Analoog of digitaal?
  • Resolutie
  • Installatie

   

  Merken beveiligingscamera´s

  Er zijn verschillende merken beveiligingscamera’s waaruit u een keuze kunt maken. Bent u op zoek naar een innovatieve installatie die uw veiligheid maximaliseert? Dan biedt Hikvision uitkomst. Door een compleet assortiment is er voor iedere ruimte een passend model verkrijgbaar. Tussen alle merken aan beveiligingscamera’s is Dahua de grootste op het gebied van IP camera's. Met de keuze voor Dahua kiest u voor kwaliteit!

   

  Welke camera voor mijn situatie?

  Voor iedere ruimte is er een passend beveiligingssysteem. Vraagt u zich wel eens af: Welke camera is geschikt voor mijn situatie? Daar heeft AlarmsysteemExpert een antwoord op! Met maar liefst 20 jaar ervaring het de wereld van beveiliging kunt u bij onze deskundige klantenservice terecht voor een advies op maat. Daarnaast kunt u ook langskomen in onze showroom te Gorinchem voor een antwoord op de vraag welke camera geschikt is voor uw situatie!

  Vergelijken

  Bij ons kunt u de tijd nemen en diverse beveiligingscamera’s en alarmsystemen vergelijken. Hierdoor bent u verzekerd van een juiste aankoop. Bekijk alle specificaties eenvoudig online op onze website of kom langs in onze showroom. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact op met onze deskundige klantenservice of bezoek onze online helpdesk! Let tijdens het vergelijken van alarmsystemen en beveiligingscamera’s op alle onderdelen die voor u van belang zijn.

   

  ✔ Installatie & Service afdeling✔ Showroom in Gorinchem   ✔ Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist

   

  Contact

  Social media

  4.72Review LogoWij scoren een 4.72 op Trusted Shops

  Alarmsysteemexpert.nl

  Edisonweg 12
  4207 HG Gorinchem


  Nederland Bekijk op Google Maps

  [email protected]
  Kvk: 69433550

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking