• Incl.Excl.
  • 0
  • Incl.Excl.
  • 0
    Showroom in Gorinchem

Wat is een IP camera?

Er zijn ontzettend veel soorten beveiligingscamera’s leverbaar in Nederland. Maar wat is een IP camera? Dit is een camera die het Internet Protocol gebruikt. Dit betekent dat u video en audio kunt streamen via het internet. Zo kunt u overal live meekijken met wat er speelt in of rondom uw huis, bedrijf of terrein. U bekijkt deze beelden eenvoudig op uw computer, tablet of smartphone. Wat is een IP camera toch handig! Bekijk online het complete assortiment aan apparatuur.

Wat kunnen IP camera's?

De mogelijkheden van beveiligingscamera’s zijn enorm. Maar wat kunnen IP camera’s nou voor meerwaarde bieden? Het unieke aan dit systeem is dat het beweging kan detecteren. Hierdoor worden beelden opgeslagen of zoomt de camera in op het moment dat deze verdachte bewegingen waarneemt. Daarnaast kunnen sommige varianten warmte registreren, waardoor er in iedere situatie beweging gedetecteerd wordt. Wanneer u meer vragen heeft over wat IP camera’s kunnen, neemt u eenvoudig contact met ons op.

vaste dome camera

Waarom een IP camera?

In de voorgaande alinea’s is behandeld waarom u een IP camera kunt aanschaffen. Met dit handige hulpmiddel kunt u namelijk effectief uw huis, bedrijf of terrein beveiligen. Een IP camera levert heldere beelden op waarmee daders geïdentificeerd kunnen worden. Met behulp van een alarm voorkomt u zelfs inbraken! Daarnaast kunt u live met uw beveiligingssysteem meekijken op ieder moment van de dag, waar u ook bent. Deze argumenten geven aan waarom een IP camera aanschaffen zo verstandig is.

Merken IP camera's

Bij AlarmsysteemExpert vindt u verschillende merken IP camera’s. Een prachtig voorbeeld van dit systeem is Hikvision camerabewaking. Dit merk is voorloper op het gebied van IP beveiligingscamera’s en heeft een zeer divers aanbod. Hierdoor is er voor zowel thuis als een professioneel bedrijf altijd een passend systeem te vinden. Bent u op zoek naar andere merken IP camera’s? Kies dan voor het merk Dahua! Dit merk staat voor innovatieve oplossingen en uiteenlopende mogelijkheden.

Welke IP camera aanschaffen?

bullet cameraMet een uitgebreid assortiment als het onze begrijpen we dat u zich afvraagt welke IP camera u zou moeten aanschaffen. Daarom hebben wij een helpdesk en een klantenservice met expertise. Daarnaast kunt u ook langskomen in onze showroom te Gorinchem. Daar bekijken we samen welke IP camera u het beste kunt aanschaffen! Ook voor installatie en montage van uw systeem bent u bij ons aan het juiste adres. Bij AlarmsysteemExpert profiteert u tevens van een snelle levering.

Top 5 beveiligingscamera´s

beveiligingscamera

beveiligingscamera

beveiligingscamera

beveiligingscamera

beveiligingscamera

Advies van AlarmsysteemExpert alarmsysteemexpert

Bent u op zoek naar een passend alarmsysteem of IP camera? Profiteer dan van deskundig advies van AlarmsysteemExpert! Of het nu gaat om het beveiliging van uw huis, bedrijf, oprit of ander terrein; wij zijn in staat om een oplossing op maat voor te stellen. Wij vinden namelijk dat iedereen gebruik moet kunnen maken van professionele beveiliging! Vraag vrijblijvend een offerte aan en maak gebruik van het deskundige advies van AlarmsysteemExpert. Vertrouw op dé beveiligingsspecialist van Nederland!

✔ Installatie & Service afdeling✔ Showroom in Gorinchem   ✔ Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist