Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Welk alarmsysteem kiezen?

showroom

Met een enorme diversiteit aan beveiligingssystemen is het logisch dat u met vragen zit. Zoals welk alarmsysteem u kunt kiezen. Er zijn enorm veel verschillende beveiligingssystemen zoals camerabewaking, alarmsystemen en mistmachines. Daarnaast zijn er diverse hoogstaande merken waaruit u een keuze kunt maken. Welk alarmsysteem u kunt kiezen hangt natuurlijk af van uw wensen en eisen. Daarom raden wij aan om vooraf te bepalen wat belangrijk is voor uw situatie.

Soorten alarmsystemen

Tussen de verschillende vormen van beveiliging zijn er een aantal soorten alarmsystemen die wij graag voor u uitlichten. Een type alarmsysteem dat veel voorkomt is de beveiliging voor inbraak en vandalisme. Daarnaast zijn er ook soorten alarmsystemen die waarschuwen voor brand, overstroming en gasvorming! Hierdoor zijn de systemen geschikt voor de beveiliging van elk object op iedere locatie. Dus of het nu gaat om uw huis, een bedrijfspand of uw oprit; bij ons bent u aan het juiste adres!

Top 5 alarmsystemen:

Welk alarmsysteem kiezen

Welk alarmsysteem kiezen

Welk alarmsysteem kiezen

Welk alarmsysteem kiezen

Welk alarmsysteem kiezen

Tips bij het kiezen

AlarmsysteemExpert geeft u graag tips bij het kiezen van uw alarmsysteem. Om het gemakkelijker te maken kunt u zichzelf de volgende keuzes stellen:

  • Welk verbindingstype wil ik?
  • Hoe uitgebreid moet mijn systeem zijn?

Zo kunt u kiezen voor een bekabeld, draadloos of hybride systeem. Een bekabeld systeem heeft zowel een internet- als stroomaansluiting nodig, waar een draadloos systeem veelal geen bekabeling of enkel een stroomaansluiting nodig heeft. Een hybride systeem combineert deze twee systemen. Daarnaast kunt u de keuze maken om een basis of uitgebreid systeem aan te schaffen. Een uitgebreid systeem is een basissysteem met een afstandsbediening, magneten voor op uw raam en een connectie met de alarmcentrale.

Merken alarmsystemen

Bij AlarmsysteemExpert vindt u dankzij een compleet aanbod merken van alarmsystemen altijd een uitvoering die bij u past. Heeft u huisdieren die bewegingen bij de camera’s of sensoren kunnen veroorzaken? Kies dan voor een Visonic alarmsysteem met PIR detectors, speciaal voor huisdieren! U kunt ook kiezen voor de meest innovatieve bewaking zoals een Jablotron alarmsysteem. Tussen alle verschillende merken alarmsystemen is een Ajax alarmsysteem één van de meest veelzijdige beveiliging.

Jablotron Ajax systems

Welke soort past bij uw situatie?

VEBBent u op zoek naar een alarmsysteem, maar kunt u de juiste niet vinden? Ga dan na welke soort bij uw situatie past. Voor iedere ruimte is er namelijk een passend systeem. Voor het live meekijken of opslaan van opnamen kunt u het beste kiezen voor onze IP camera´s. Maar welke soort past bij uw situatie? Voor het antwoord op deze vraag kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Met maar liefst 20 jaar ervaring in de wereld van beveiliging en een VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) certificaat kunt u op ons bouwen.

 

✔ Installatie & Service afdeling ✔ Showroom in Gorinchem    ✔ Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist