Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Welke Hikvision camera?

Eén van de grote namen in de beveiliging is Hikvision. Dankzij de vele mogelijkheden ervan is dit een merk waar u niet omheen kunt. Welke Hikvision camera modellen bestaan er dan allemaal? Nou, nu zouden we met een behoorlijke waslijst kunnen komen! Zo zijn er zogeheten dome camera’s met een zeer grote hoek. Ook darkfighter varianten zijn mogelijk, waarmee in het donker de meest heldere opnamen worden gemaakt. Wilt u heimelijk beelden kunnen schieten? Kies dan voor de kleinere Hikvision camera die verdekt kan worden opgesteld of bijvoorbeeld in een klok verborgen zit! Maak uw alarmsysteem helemaal compleet met een slimme ip camera van AlarmsysteemExpert.

Welke Hikvision camera kopen?

Allemaal leuk en wel, maar nu weet u nog steeds niet welke Hikvision camera u het beste kunt kopen. Zo’n grote hoek is bijvoorbeeld afhankelijk van het gebied dat u met slechts één camera in de gaten wilt houden. Om u te helpen met beslissen welke Hikvision camera set kopen voor u het verstandigste is, hebben we een aantal eigenschappen ervan schematisch weergegeven. Zie de tabel hieronder.

 Eyeball camera  Perfect voor installatie op grote hoogte
 Darkfighter camera  Ideaal voor situaties waarin verlichting schaars is
 Cube camera  Voorzien van microfoon en bewegingssensor
 Fish Eye camera  Voor het maken van panoramische beelden
 Bullet camera  Geschikt voor binnen én buiten/uitgerust met infrarood filter
 PTZ camera  Voorzien van zoomfunctie voor opnamen vanaf grote afstand

Heeft u vragen over de diverse cameramodellen van Hikvision die u bij AlarmsysteemExpert kunt vinden? Stel ze gerust aan onze vakmensen!