Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Hikvision 24'' monitor Full HD

  10% sale
  Productomschrijving

  De Hikvision DS-D5024FN 23,8 inch FHD randloze monitor is een 23,8 inch HIKVISION professional-monitor die is ontworpen voor de beveiliging en cameratoezicht besturingsomgevingen. Het apparaat kan ook worden gebruikt als een standaardmonitor voor thuis- of kantoorgebruik.

  De Hikvision DS-D5024FN 23,8 inch FHD randloze monitor is uitgerust met een 23,8 inch LCD-scherm met LED-achtergrond verlichting, die zich kenmerkt door een laag energieverbruik en een laag uitvalpercentage. De video-aansluitingen die in het apparaat worden gebruikt, zorgen voor een snelle verbinding en het verkrijgen van multimediabeelden met een hoge resolutie.

  Professionele Hikvision-displays zijn de perfecte monitoren voor elke bewaking – 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  De Hikvision DS-D5024FN 23,8 inch FHD randloze monitor biedt uitgebreide ondersteuning voor Full HD (1080p) en maakt zo de weergave van zowel statische als dynamische panoramische beelden mogelijk met resoluties tot 1920 × 1080 pixels, waarbij automatisch de juiste waarden voor helderheid, contrast en natuurlijkheid in kleur behouden blijven reproductie.

  De moderne beeldcorrectiefuncties die in het apparaat worden gebruikt, zorgen voor urenlange weergave van statische inhoud en de alternatieve presentatie van verschillende videomaterialen. Brede kijkhoeken van het beeld en de mogelijkheid om het scherm aan de muur te bevestigen, bieden bovendien de mogelijkheid om het apparaat veelzijdig te installeren, ongeacht de beoogde bedrijfsmodus of de locatie van de monitor.

  De Hikvision DS-D5024FN 23,8 inch FHD randloze monitor is voorzien van een moderne behuizing met smalle randen rondom het scherm. Het dunne frame van de monitor verhoogt het comfort van werken met meerdere monitoren aanzienlijk en geeft de gebruiker maximale toegang tot het werkoppervlak.

  Bovendien kan de gebruiker bij gebruik van een gesloten tv-circuit met een dun frame meerdere monitoren combineren tot grotere installaties, waardoor een professionele TV WALL-videomuur ontstaat .

  De Hikvision DS-D5024FN 23,8 inch FHD randloze monitor behoort tot een groep economische producten, met als grootste voordeel een snelle, probleemloze bediening en een zeer eenvoudige aanpassing aan het onmiddellijke werk. De gepresenteerde monitor maakt directe weergave van het beeld van een speciaal apparaat mogelijk via de ingebouwde HDMI- of VGA-connectoren en geeft de mogelijkheid om geluid af te spelen via de ingebouwde 2x 2W-luidsprekers (stereo).

  Het voordeel van de monitor is ook het eenvoudige en duidelijke menu, waardoor we gemakkelijk de belangrijkste beeldparameters kunnen instellen. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om een ​​monitor te monteren op basis van het VESA 100×100 M4-systeem , waardoor u wand- of plafondbeugels kunt gebruiken.

  HIKVISION is het toonaangevende merk voor CCTV-beveiligingsproducten. Er zijn innovatieve ontwikkelingen in de kerntechnologieën van audio- en videocodering, videobeeldverwerking en gerelateerde gegevensopslag, evenals toekomstgerichte technologieën zoals kunstmatige intelligentie, cloudcomputing en big data.

  Reviews

  5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Wim van de Beek op 25 Juli 2023

   Super mooi scherm ben er heel blij mee

   ...

   Super mooi scherm ben er heel blij mee

   • +Snelle levering
  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Hikvision 24'' monitor Full HD
  Hikvision24'' monitor Full HD

  ...

  ...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €209,00€189,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking