Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Ajax Systems MotionCam Outdoor bewegingsmelder met fotocamera

  20% sale
  Productomschrijving

  Ajax MotionCam Outdoor bewegingsmelder met camera voor live verificatie, bekijk bij een alarm in je App wat er gebeurd.

  LET OP: Dit product werkt alleen i.c.m. de HUB 2 en HUB 2 PLUS!

  De AJAX MotionCam Outdoor, is een beveiligingsapparaat dat is ontworpen om uitgebreide bewaking buitenshuis te bieden. Deze geavanceerde bewegingsdetector met ingebouwde camera zorgt ervoor dat de omtrek van uw eigendom altijd veilig is, wat u gemoedsrust geeft.

  De AJAX MotionCam Outdoor is een draadloze bewegingsdetector voor buiten die gebruik maakt van de allernieuwste technologie om bewegingen nauwkeurig te detecteren tot een afstand van 15 meter. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, wordt de ingebouwde camera geactiveerd, waardoor een reeks foto's met een hoge resolutie wordt gemaakt voor visuele verificatie. Met deze functie kunt u niet alleen worden gewaarschuwd voor mogelijke indringers, maar ook visueel de oorzaak van het alarm bevestigen, waardoor de kans op vals alarm wordt verkleind.

  Een van de opvallende kenmerken van de MotionCam Outdoor is de mogelijkheid tot nachtzicht. Uitgerust met infraroodverlichting kan de camera heldere beelden vastleggen, zelfs in volledige duisternis, waardoor 24 uur per dag beveiliging is gegarandeerd.

  Het apparaat is ontworpen om barre weersomstandigheden te weerstaan. De robuuste behuizing is IP55 stof- en waterbestendig, waardoor hij effectief kan werken in verschillende klimaten. Het apparaat kan werken bij temperaturen van -25°C tot 60°C, waardoor het een betrouwbare keuze is voor elke omgeving.

  De AJAX MotionCam Outdoor beschikt ook over een anti-masking functie en sabotage alarm. Deze functies zorgen ervoor dat het apparaat altijd operationeel is en niet kan worden geblokkeerd, afgedekt of gedemonteerd zonder dat er een alarm afgaat.

  Samenvattend is de AJAX MotionCam Outdoor een krachtige bewegingsmelder voor buiten met een ingebouwde camera. De geavanceerde functies, zoals bewegingsdetectie, visuele verificatie, nachtzicht en anti-maskeringsfunctie, maken het een robuuste en betrouwbare keuze voor het beveiligen van de buitenruimtes van uw eigendom.

  Productvideo

  Veelgestelde vragen

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ajax Systems MotionCam Outdoor bewegingsmelder met fotocamera
  Ajax SystemsMotionCam Outdoor bewegingsmelder met fotocamera

  Ajax MotionCam Outdoor bewegingsme...

  Ajax MotionCam Outdoor ...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €421,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking