Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Ajax Systems MotionProtect PLUS Bewegingsmelder Huisdiervriendelijk Draadloos Binnen

  20% sale
  Productomschrijving

  De AJAX bewegingsdetector is het essentiële onderdeel van je alarmsysteem.
  Hiermee kun je grote ruimtes tot 15m² beveiliging als aanvulling plaats je op ramen en deuren een deur/raam contact.

  De Ajax MotionProtect en MotionProtect Plus zijn beide uitstekende bewegingsdetectoren, maar ze hebben enkele belangrijke verschillen die tegemoetkomen aan verschillende behoeften en omgevingen.

  Detectietechnologie:
  het belangrijkste verschil tussen de twee ligt in hun detectietechnologie. Hoewel beide apparaten een infraroodsensor gebruiken om beweging te detecteren, bevat de MotionProtect Plus ook een microgolfsensor. Deze dubbele technologie maakt de MotionProtect Plus nauwkeuriger in het detecteren van menselijke bewegingen en verkleint de kans op valse alarmen.

  Immuniteit voor complexe interferenties: De MotionProtect Plus is ontworpen om effectief te werken, zelfs in complexe omstandigheden, zoals kamers met airconditioners, open haarden of waar de kans op snelle temperatuurveranderingen bestaat. De microgolfsensor helpt het apparaat om onderscheid te maken tussen de beweging van levenloze objecten en mensen, waardoor het een betere keuze is voor uitdagende omgevingen.

  Hoewel beide apparaten betrouwbare bewegingsdetectie bieden, biedt de MotionProtect Plus verbeterde nauwkeurigheid en is hij beter geschikt voor omgevingen met mogelijke temperatuurschommelingen of andere complexe interferenties.

  De Ajax MotionProtect is een ultramoderne bewegingsdetector die is ontworpen om uw huis of bedrijf op het hoogste niveau te beveiligen.
  Dit apparaat maakt gebruik van een geavanceerde infraroodsensor om beweging te detecteren binnen een bereik van maximaal 12 meter, zodat ongeoorloofde activiteiten onmiddellijk worden geïdentificeerd.

  Een van de opvallende kenmerken van de Ajax MotionProtect is het intelligente vals alarm-preventiesysteem. Het is in staat onderscheid te maken tussen bedreigingen en onschuldige incidenten, zoals bewegende huisdieren of wapperende gordijnen, waardoor de kans op onnodige waarschuwingen wordt verkleind.

  Het apparaat is ontworpen voor eenvoudige installatie en onderhoud. Het is draadloos, wat betekent dat je tijdens de installatie niet met ingewikkelde bedrading te maken hebt. Bovendien werkt hij op een batterij die tot 7 jaar meegaat, waardoor frequente vervanging tot een minimum wordt beperkt.

  Qua design heeft de Ajax MotionProtect een strakke, moderne uitstraling die goed in elk interieur past. Het is compact en onopvallend, zodat het de inrichting van uw huis of kantoor niet verstoort.

  Kortom, de Ajax MotionProtect is een betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor iedereen die de beveiliging van zijn eigendommen wil verbeteren. De geavanceerde functies en eenvoudige integratie maken het tot een waardevolle aanvulling op elk beveiligingssysteem.


   

  Productvideo

  Veelgestelde vragen

  Reviews

  4.5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Poelkerink op 3 Januari 2024
   Makkelijk en simpel te plaatsen en te installeren
  • 4 / 5
   Gepost door: A op 24 Juni 2020
   het bereik zou wat verder mogen zijn. verder uitstekend systeem
  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ajax Systems MotionProtect PLUS Bewegingsmelder Huisdiervriendelijk Draadloos Binnen
  Ajax SystemsMotionProtect PLUS Bewegingsmelder Huisdiervriendelijk Draadloos Binnen

  De Motionprotect Plus is de meest...

  De Motionprotect Plus ...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €138,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking