Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Ajax Systems NVR recorder 8 Kanalen

  20% sale
  Productomschrijving

  Introductie van de AJAX NVR: 
  Welkom in de toekomst van huisbeveiliging met de AJAX NVR, de nieuwste innovatie op het gebied van netwerkvideo-opnametechnologie. Dit geavanceerde systeem is ontworpen om u het hoogste beveiligingsniveau te bieden en uw gemoedsrust te garanderen.

  High-definition video-opname:
  De AJAX NVR biedt high-definition video-opname, waarbij elk detail met precisie en helderheid wordt vastgelegd. Dit zorgt ervoor dat u alles wat er in en rond uw eigendom gebeurt duidelijk kunt zien, zodat u beschikt over het bewijs dat u nodig heeft als er zich een incident voordoet.

  Enorme opslagcapaciteit:
  Met zijn indrukwekkende opslagcapaciteit stelt de AJAX NVR je in staat om wekenlang beeldmateriaal op te nemen en op te slaan. Dit betekent dat u indien nodig altijd opgenomen video kunt terugkijken, waardoor u een uitgebreid overzicht van gebeurtenissen krijgt.

  Let op hardeschijf is niet inbegrepen!

  Eenvoudige installatie:
  Het instellen van de AJAX NVR is eenvoudig en probleemloos. Volg de simpele instructies van AJAX om uw systeem aan de praat te krijgen. 

  De AJAX NVR is een slimme, efficiënte en betrouwbare oplossing voor huisbeveiliging. Met zijn geavanceerde functies en eenvoudige installatie biedt het u een hoog niveau van veiligheid en gemoedsrust. Investeer vandaag nog in de AJAX NVR en ervaar de toekomst van huisbeveiliging.

  Extra Informatie

  Weet de reden van het alarm!
  Ging het alarm af? De videostream helpt u erachter te komen of de dreiging echt is. Open in de Ajax- app de video en zie wat er op dit moment in uw omgeving gebeurt.
  Als videostreaming niet betrouwbaar lijkt, gebruik dan de MotionCam-detectoren. Ze zijn uitgerust met camera's die alleen een serie foto's maken als het bewegingsalarm wordt geactiveerd en deze via een gecodeerd radioprotocol, Wings, op hoge snelheid aan de hub leveren. MotionCam is een snelle manier om alarmen te verifiëren zonder de privacy van de gebruikers in gevaar te brengen.

  Houd uw bedrijf onder controle:
  Videocamera's hebben geen vrije dagen. Weet wat er op uw kantoor gebeurt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Blijf dicht bij uw familie:
  Wilt u weten wat uw kinderen aan het doen zijn, of hoe de oppas ze behandelt terwijl u weg bent? U kunt de video's van de camera's in realtime bekijken met de Ajax-app, zelfs onderweg.

  Geen beperkingen:
  Ajax ondersteunt RTSP, een standaardprotocol op de markt voor videobewaking. Het wordt gebruikt in de meeste persoonlijke en professionele bewakingscamera's en DVR's. De keuze is reuze!

  Alleen voor uw ogen:
  Alleen u bepaalt welke Ajax-gebruikers toegang hebben tot camera's en videorecorders. En betrouwbare encryptie beschermt uw gegevens tegen hackers

  Camera of DVR?:
  Of u nu een camera of een digitale videorecorder op het beveiligingssysteem aansluit, elk apparaat produceert één videostream. Maar als er honderden camera's aangesloten zijn op een DVR, kunt u wisselen tussen deze camera's in de Ajax-app.

  Hoe sluit ik RTSP-ondersteunde camera's aan?

  Let op:

  Het aantal camera's of DVR's dat op Ajax kan worden aangesloten is afhankelijk van het model van de hub.

   

  Reviews

  5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Marco op 10 Juli 2024

   Mooi apparaaten degelijke kwaliteit. Zeer gebruikersvriendelijke installate. Fijne en toegankelijke app

   ...

   Mooi apparaaten degelijke kwaliteit. Zeer gebruikersvriendelijke installate. Fijne en toegankelijke app

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ajax Systems NVR recorder 8 Kanalen
  Ajax SystemsNVR recorder 8 Kanalen

  Ajax NVR 8 Kanalen...

  Ajax NVR 8 Kanalen...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €506,24 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking