Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis verzending vanaf 99,-
    Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
    Showroom in Gorinchem

    Ajax Systems Paniekknop (Wit)

    20% sale
    Productomschrijving
    D AJAX paniekknop - Onmiddelijk alarm binnen handbereik.
     
    Versterk jezelf met de AJAX Paniekknop, een krachtig apparaat dat is ontworpen om onmiddellijk hulp te bieden en hulp in te roepen in geval van nood. Met zijn compacte en gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt de AJAX Paniekknop ervoor dat u snel en discreet een noodsignaal kunt activeren, wat uw persoonlijke veiligheid en gemoedsrust vergroot.
     
    In situaties waarin elke seconde telt, geeft de AJAX Paniekknop een snelle en betrouwbare noodmelding. Met een enkele druk op de knop activeert de paniekknop een direct alarm en stuurt een noodsignaal naar de AJAX Hub of AJAX Hub 2. Deze onmiddellijke reactie zorgt ervoor dat er hulp onderweg is, of het nu van een beveiligingsteam, autoriteiten of een aangewezen contactpersoon voor noodgevallen.
     
    De AJAX Paniekknop is ontworpen voor discrete activering en stelt je in staat om in stilte hulp in te roepen zonder de aandacht te trekken. Het compacte formaat en het discrete uiterlijk maken het gemakkelijk te dragen en te verbergen, zodat u het alarm discreet kunt activeren wanneer dat nodig is, zelfs in stressvolle situaties. Deze functie is vooral handig in scenario's waarin het aantrekken van aandacht het gevaar zou kunnen vergroten.
     
    De AJAX Paniekknop sluit naadloos aan op uw AJAX beveiligingssysteem door middel van geavanceerde draadloze technologie. Het panieksignaal wordt veilig verzonden naar de AJAX Hub of AJAX Hub 2, waardoor het noodsignaal snel en betrouwbaar de beoogde ontvangers bereikt. Met gecodeerde communicatie voorkomt de paniekknop ongeautoriseerde toegang, waardoor de vertrouwelijkheid van uw noodmeldingen behouden blijft.
     
     
    De AJAX Paniekknop biedt veelzijdige plaatsingsmogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen. Het kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd of op een handige plaats worden geplaatst, zoals aan een sleutelhanger of in een zak, voor gemakkelijke toegang in noodgevallen. De draagbaarheid van de Paniekknop zorgt ervoor dat u hem overal bij de hand hebt, wat een gevoel van veiligheid en paraatheid geeft, ongeacht de situatie.
     
    De AJAX Paniekknop integreert naadloos in uw AJAX beveiligingssysteem, waardoor configuratie en aanpassing eenvoudig zijn. Hij kan moeiteloos worden gekoppeld aan de AJAX Hub of AJAX Hub 2 en de instellingen kunnen worden aangepast met behulp van de mobiele AJAX-app of het webgebaseerde bedieningspaneel. Pas de functionaliteit van de paniekknop aan en wijs specifieke noodprotocollen toe om een ​​reactie op maat te garanderen die past bij uw individuele behoeften.
     
    Verbeter uw persoonlijke veiligheid en paraatheid bij noodgevallen met de AJAX Paniekknop - het betrouwbare apparaat dat onmiddellijke toegang biedt tot hulp wanneer het er het meest toe doet. Met zijn discrete activering, veilige draadloze verbinding en naadloze integratie stelt de AJAX Paniekknop u in staat om uw veiligheid in eigen handen te nemen en snel hulp in te roepen tijdens noodsituaties. Investeer in je gemoedsrust met de AJAX Paniekknop en ga elke situatie met vertrouwen tegemoet.
     
     
     

    Reviews

    5 / 5Based on 1 reviews
    • 5 / 5
      Gepost door: Ron Van der Vlerk op 13 Februari 2022
      Heel fijn alarm systeem. Vorig jaar gekocht voor mijn moeder (75 jaar). Ze kan er goed mee overweg en nu toch ook maar een paniekknop er bij. Helemaal tevreden.
    Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Ajax Systems Paniekknop (Wit)
    Ajax SystemsPaniekknop (Wit)

    Ajax Paniekknop Zwart is een klein...

    Ajax Paniekknop Zwart i...

    Op voorraad

    Deliverytime

    €49,01 Incl. btw
    Toevoegen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking