Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Ajax Systems Dubbele Paniekknop (Wit)

  20% sale
  Productomschrijving
  Ajax Dubbele Paniekknop Wit is een kleine knop, die je onder de tafel of aan het hoofdeinde kunt hangen, aan een sleutelhanger kunt hangen of in je zak kunt doen. Signaalbereik tot 1300 m

  Datarijke alarmen, bliksemsnelle commando's

  Button licht een bewakingsbedrijf onmiddellijk in bij een inbraak, gaslek of brand. Met één muisklik vraagt het medische hulp en informeert het familieleden over een plotselinge verslechtering van de gezondheid. In de paniekmodus ondersteunt het apparaat 4 alarmtypes. Zij bepalen de code van de gebeurtenis die naar een bewakingsbedrijf wordt gestuurd en de meldingstekst die door de gebruikers wordt ontvangen. Een nauwkeurige reactie op het alarm wordt zo gegarandeerd. Bovendien kan Button slimme huishoudelijke apparaten beheren door scenario's te activeren met een enkele of dubbele klik.
   
  1. Paniekknop
  2. Brandalarm
  3. Gaslek
  4. Knop voor Medische hulp
  5. Beheer van slimme woning

  Vraag in één klik uw back-up

  Druk op de paniekknop om onmiddellijk een patrouille van een beveiligingsbedrijf te bellen en alle gebruikers van het systeem te waarschuwen voor het gevaar.

  Alarm activeren

  Een vrijstaand huis. Het geluid van gebroken glas en onbekende stemmen maken de eigenaars midden in de nacht wakker. In plaats van een honkbalknuppel in handen te nemen drukken zij op de Button, zodat de beveiligingsfirma de dieven kan pakken.
  Versterking oproepen
  Een veiligheidsagent patrouilleert in de buurt. Lemand grijpt hem van achteren vast en bedekt zijn mond. De agent kan niet om hulp roepen: een moeilijke situatie. Maar één klik volstaat om versterking in te roepen.

  Een inbraak voorkomen

  Een dief eist geld in een tas te steken. De kassier opent gehoorzaam de kassa met een paniekknop. Zijn vingers drukken discreet op de Button om een stil alarm te activeren. De overvaller zal de winkel niet met cash verlaten.
  Brandschade tot een minimum beperken
  Tijd is enorm belangrijk bij brandgevaar. Met Button kunnen mensen in een vroeg stadium een brandalarm activeren: als ze vonkende draden zien of brandlucht ruiken. Nog voordat de branddetectoren worden geactiveerd.

  Een gaslek melden

  Met Button kunnen gebruikers tegelijkertijd een gaslek melden bij een bewakingsbedrijf en een scenario gebruiken om afzuiging in te schakelen.

  Kinderen beschermen

  De deurbel gaat. Iemand onbekend staat erop om binnengelaten te worden. De kinderen zijn alleen thuis. Ze weten dat ze de deur niet mogen openen en drukken onmiddellijk op de Button. Het Ajax systeem activeert tegelijk de sirene en verwittigt de ouders en het beveiligingsbedrijf.

  Knop voor Medische hulp

  Bevestig Button aan een touwtje of monteer het aan het bed van een persoon wiens gezondheidstoestand voortdurend moet worden gecontroleerd. Met één klik wordt er een ambulance aangevraagd.

  Controlemodus

  Schakel de lichten uit, zet de huishoudelijke apparaten aan, laat de rolgordijnen zakken of open de poort met één enkele klik. U heeft de Button altijd bij de hand om te helpen dingen te bedienen.


  Binnen handbereik

  De Ajax Button is zeer compact en bijna gewichtloos. U kunt hem altijd bij u dragen of op eender welk oppervlak monteren.

  Reviews

  3 / 5Based on 1 reviews
  • 3 / 5
   Gepost door: Jos op 26 December 2019
   Voldoet aan verwachting
  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ajax Systems Dubbele Paniekknop (Wit)
  Ajax SystemsDubbele Paniekknop (Wit)

  Ajax Dubbele Paniekknop Wit is een...

  Ajax Dubbele Paniekknop...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €49,01 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking