Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis verzending vanaf 99,-
    Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
    Showroom in Gorinchem

    Hikvision Set 8x Turret 8MP + Recorder & Bekabeling

    Hikvision Set 8x Turret 8MP + Recorder & Bekabeling
    Productomschrijving

    Let op! Harde schijf is niet inbegrepen.

    Hikvision:
    De Hikvision IP 8x Eyeball 8 megapixel camerabewaking set bevat 8 IP-camera's, welke geschikt is voor binnen of buiten. De camera's zijn HD-beeldkwaliteit met Infrarood leds voor een perfect zicht bij duisternis. De camera is voorzien van een 8MP lens met een sensorformaat gelijk aan de DarkFighter. Door deze Ultra Low Light mogelijkheden is ook bij weinig licht een perfect kleurenbeeld te realiseren!

    Alarmfilter:
    Hikvision IP-camera's uit de Acusense serie, zijn geavanceerde IP-camera's me een vals alarmfilter.
    Dit vals alarmfilter houdt in dat de camera techniek aan boord heeft die er voor zorgt dat er geen ongewenste opnames gedaan worden.
    Zo kan deze Acusense camera onderscheid maken tussen mensen en voertuigen. Hiermee is de Acusense camera immuun voor bijvoorbeeld rondvliegende balderen of papier,
    schaduwveranderingen, koplampen van voertuigen, zonlicht enzovoort.
    Dit geeft u een betrouwbare meldingen en opnames.

    Nieuwste Serie:
    Met deze nieuwe serie camera's van Hikvision kunt u op een betrouwbare manier incidenten filteren en terugzoeken. Gecombineerd met de scherpe dag en nachtbeelden is dit een ideale camera voor rond de woning en/of bedrijf.

    Recorder:
    De HD-recorder is voorzien van 16 PoE poorten waarmee de camera's direct worden gevoed tot 250mtr (CAT6). Alle aangesloten camera's worden automatisch geconfigureerd en zijn direct klaar voor gebruik.
    De HD-recorder is voorzien van een HDMI/VGA-uitgang en kan ook zonder tussenkomst van een PC, direct live of opgenomen beelden weergeven middels de gebruiksvriendelijke gebruikersprogramma. U kunt eenvoudig opnemen op basis van beweging of alarm. Terugzoeken is uitermate eenvoudig op basis van een tijdbalk waarin bewegingen geregistreerd worden.
    De recorder kan stand-alone met een optionele monitor functioneren. Ook is het mogelijk deze NVR op het netwerk of internetrouter aan te sluiten via de LAN poort zodat u met een PC of Laptop/Smartphone de beelden kunt bekijken.
     
    IR-Leds:
    Met de ingebouwde IR-Leds heeft u zowel overdag als 's nachts een perfect beeld. De camera is vandalisme bestendig. Optioneel is een muur of plafondsteun te krijgen voor deze camera. 

    Power Over Ethernet:

    Alle modellen uit de Acusense serie kunnen worden gevoed middels PoE (Power over Ethernet) of 12volt. Via PoE is het eenvoudig aan te sluiten op de meegeleverde PoE Netwerk Video Recorder zodat de camera direct zijn voeding krijgt over de aan te leggen UTP netwerkkabel. 

    Low Light:
    De Hikvision low light eyeball camera 8 megapixel is de nieuwe generatie camera uit de Easy IP 4.0 serie en voorzien van een nieuwe hardware platform. Hierdoor is een hogere lichtopbrengst te realiseren wat zorgt voor een beter beeld in uw opname. 
    True WDR:
    De camera is daarnaast voorzien van True WDR van 120dB. Deze techniek zorgt er voor dat u ook onder uitdagende lichtomstandigheden goed beeld houd! Denk hierbij aan situaties als koplampen in beeld of direct zonlicht. Door zijn dubbele sluiter kan de camera hier goed mee om gaan.

    Darkfighter:
    De Hikvision Darkfighter techniek levert u scherpe beelden zelfs bij omstandigheden waar weinig licht is. 

    De kit bevat:
    • 1 x HD recorder DS-7616NXI-K2/16P HD Plug & Play NVR
    • 8 x  8 Megapixel DS-2CD2386G2-I ultra low light netwerk eyeball camera’s 
    • 1 x Hik-Connect app
    • 1 x Gratis PC / MAC software
    • 8 x 20m CAT5 camera connectie kabels 
    • 1 x LAN netwerk kabel 
    • 1 x USB muis 
    • HDMI kabel tbv monitor, 1 mtr
    Heeft u hulp nodig?
    Wij hebben uiteraard telefonische support met zeer ervaren monteurs op het gebied van camerabewaking. Bij deze set zit 1 uur hulp op afstand via Teamviewer voor de basis instellingen
     

      

     

    Productvideo

    Veelgestelde vragen

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Hikvision Set 8x Turret 8MP + Recorder & Bekabeling
    HikvisionSet 8x Turret 8MP + Recorder & Bekabeling

    ...

    ...

    Op voorraad

    Deliverytime

    €2.529,00 Incl. btw
    Toevoegen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking