Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Dahua HFW3449T1-ZAS-PV, 4MP Full-color WizSense TiOC 2.0 Bullet 2.7-13.5mm Motorzoomlens

  25% sale
  Dahua HFW3449T1-ZAS-PV, 4MP Full-color WizSense TiOC 2.0 Bullet 2.7-13.5mm Motorzoomlens
  Productomschrijving

   WizSense, gelanceerd door Dahua Technology, is een reeks AI-producten en -oplossingen met een breed scala aan onafhankelijke AI-chips en deep learning-algoritmen.
  Het kan mens en voertuig in een afbeelding met hoge nauwkeurigheid herkennen, waardoor gebruikers zich kunnen concentreren op echte doelen.

  WizSense richt zich op mens en voertuig en komt iedereen ten goede met intelligente functies, eenvoudige configuratie en inclusieve producten.

  SMD 4.0: Met verbeterde AI-mogelijkheden filtert de SMD-functie irrelevante objecten in de scène. Uitgerust met een nieuw deep learning-algoritme, is SMD 4.0 geoptimaliseerd om kleine en grote dieren in de scène uit te filteren om valse alarmen te voorkomen.

  Quick Pick: Quick Pick-technologie kan snel interessante menselijke/voertuigdoelen identificeren, wat het zoeken naar relevante SMD-gebeurtenissen optimaliseert. Met uitstekende integratie van intelligente functies van zowel camera's als recorders, kan deze functie menselijke/voertuigdoelen zoeken op basis van een AI-algoritme dat kleding- en voertuigkleuren kan extraheren en vergelijken.

  AI SSA: AI SSA-technologie (Scene Self-adaption) is gebaseerd op een algoritme voor diep leren dat op intelligente wijze meerdere scènes kan identificeren en zich kan aanpassen aan hun optimale beelden.

  AI-codering: (IP-oplossing): Met de verbetering van de bewakingsresolutie is het behouden van de beeldkwaliteit en het besparen van opslagkosten een van de meest zorgwekkende problemen van gebruikers geworden. Op basis van CBR (Constant Bit Rate) wijst WizSense AI Coding dynamisch de bitsnelheid toe, waardoor duidelijke doelbeelden worden verkregen en tegelijkertijd meer dan 25% bitsnelheid wordt bespaard in vergelijking met H.265.

  Wat is TiOC 2.0?

  Met de basis van de vorige generatie TiOC, wordt voor het eerst een verscheidenheid aan nieuwe innovatieve technologieën geïntroduceerd in de nieuwste TiOC 2.0, waardoor doorbraken en kwaliteitsverbeteringen worden bereikt in illuminators, audio en afbeeldingen. Tegelijkertijd kan TiOC 2.0 worden geïntegreerd met het alarmsysteem door middel van software-upgrades. Het biedt een beter ecosysteem dat een gemakkelijkere bediening en een betere gebruikerservaring biedt.

  Features:

  Slimme dubbele verlichting

  • Slimme verlichtingsmodus (standaard): schakelen tussen IR-modus en wit licht wanneer een doel wordt gedetecteerd.

  VoiceCatcher Technology

  • Nieuw ontworpen Dual Mic Array onderschept externe circuitinterferentie.

  • Audio-opnameafstand is met 7 meter vergroot in vergelijking met de vorige versie van TiOC in een laboratoriumomgeving.

  • De Dahua VoiceCatcher vermindert ruis en haalt hoorbare audiosignalen eruit.

  Better Image

  • 2K Real-time: Vloeiende 2K real-time beelden met 30 fps, zelfs wanneer AI is ingeschakeld, met hoge helderheid met behulp van F1.0 groot diafragma.

  Normale 2K niet-realtime

   

     Productvideo

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Dahua HFW3449T1-ZAS-PV, 4MP Full-color WizSense TiOC 2.0 Bullet 2.7-13.5mm Motorzoomlens
  DahuaHFW3449T1-ZAS-PV, 4MP Full-color WizSense TiOC 2.0 Bullet 2.7-13.5mm Motorzoomlens

  HFW3449T1-ZAS-PV, 4MP Full-color W...

  HFW3449T1-ZAS-PV, 4MP F...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €484,00€363,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking