Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

JA-150EM-DIN

119,00 107,10

Productomschrijving

JA-150EM-DIN

Vergeet Toon, vergeet Anna, de Jablotron Elektrometer maakt het mogelijk om met elke energieleverancier makkelijk en overzichtelijk het gebruik weer te geven.

De module is bedoeld voor montage op een DIN-rail en wordt gebruikt voor de informatieve weergave van de staat van de elektrometer, die de klant op overzichtelijke wijze ter beschikking heeft via de webbediening MyJablotron.

De module bevat een radiozender, die bestemd is voor draadloze overdracht van de informatie uit de elektrometer via een centrale naar het portaal MyJablotron. De pulsconverter wordt rechtstreeks gevoed vanuit het netwerk en bevat de circuits voor galvanische scheiding, gedimensioneerd op een testspanning van 4kV.

De converter is ontworpen voor de aansluiting op een standaard SO-impulsuitgang van de elektrometer. Dit kan op elke nieuwe energiemeter!
Het kan twee tarieven onderscheiden (het kan worden aangesloten op de voor bediening dienende tariefgeleider dag/nacht uit het collectieve afstandsbedieningssysteem). Het heeft ook een onafhankelijke ingang, die gebruikt kan worden om bijvoorbeeld het openen van de schakelkastdeur te beveiligen.

 

Productreviews Schrijf een review

Alle foto's