Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Ajax Systems LightCore (2-gang)

  20% sale
  Ajax Systems LightCore (2-gang)
  Productomschrijving

  Let op! Bij deze Ajax Lightcore dient een Ajax Button naar gewenste kleur besteld te worden. Bij 2 of meer knoppen naast elkaar dient er tevens een Ajax afdekraam besteld te worden.

  Ajax 2x slimme lichtschakelaar

  LightSwitch combineert de betrouwbaarheid van professionele beveiligingssystemen met een prettige gebruikerservaring. De slimme schakelaar van Ajax heeft een groot aanraakgevoelig paneel dat zowel door aanraking als contactloos kan worden geactiveerd: houd uw hand er simpelweg minder dan 15 mm vandaan. Een zachte achtergrondverlichting helpt u in het donker. Met LightSwitch zet u eenvoudig de verlichting, vloerlampen en gordijnen of jaloezieën aan, zelfs op afstand. Werking zonder neutrale draad: LightSwitch heeft alleen een stroomdraad nodig om te werken. Stroom van gewisseld apparaat van 5 tot 600 W. Contactloos aanraakpaneel: LightSwitch wordt geactiveerd als er een hand minder dan 15 mm van het paneel verwijderd is. Nachtverlichting: Optioneel, kan worden uitgeschakeld via de instellingen van de Ajax-app.

  LightSwitch kan elke mechanische of aanraakschakelaar vervangen: de productlijn bevat 1 schakelaar, 2 schakelaars en schakelaars in 2 richtingen.
  LightSwitch wordt geïnstalleerd zonder de elektrische bedrading van het object te hoeven wijzigen. Het apparaat heeft geen neutrale draad nodig. Een draad onder spanning is meer dan genoeg.
  De schakelaar werkt in twee modi: puls of bistabiel. LightSwitch kan de verlichtingsapparaten van 5 tot 600 W bedienen. Voor lampen met een laag vermogen bevat de kit een condensator die parallel met het verlichtingsapparaat moet worden aangesloten.

  LightSwitch heeft achtergrondverlichting waardoor de schakelaar zichtbaar is in het donker. Het apparaat kan zelfs naast een bed geïnstalleerd worden. De zachte achtergrondverlichting zal niemand storen. De achtergrondverlichting kan, indien nodig, worden uitgeschakeld in de Ajax-app.

  Productvideo

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ajax Systems LightCore (2-gang)
  Ajax SystemsLightCore (2-gang)

  LightSwitch combineert de betrouwb...

  LightSwitch combineert ...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €136,99 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking