Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Dahua IP camera vs Hikvision

  Op veel fora en blogs wordt de vraag gesteld wat het verschil is tussen de Dahua IP camera vs de Hikvision camera. De camera’s van beide merken vallen op door een uitgebreide functionaliteit, zoals ultrascherp HD-beeld in resoluties van 2 tot wel 4, 6 en 8 megapixel. Met behulp van zowel de Dahua als de Hikvision recorder kunnen de opgenomen beelden tot wel een maand of langer bewaard blijven en worden de oudste beelden als eerste gewist. Bovendien beschikt u over mobiele toegang via een handige app op uw smartphone, waar ter wereld u ook bent. Zo kunt u altijd zien wat er in en om uw woning of kantoor gebeurt. Dankzij onze uitgebreide productinformatie ontdekt u eenvoudig de diverse verschillen tussen de Dahua IP camera vs die van Hikvision. Beide systemen zijn direct klaar voor installatie als u deze laat leveren door AlarmsysteemExpert.

   

  Dahua IP camera vs Hikvision verschillen

  Hoewel de technologie van beide merken zeer geavanceerd is, vinden we bij een vergelijking van de Dahua IP camera vs de Hikvision camera ook enkele verschillen. Deze zijn echter zo klein, dat ze niet noemenswaardig zijn. Beide merken zijn zeer goed en de uitgebreide functies van de camera’s komen redelijk overeen. Zo profiteert u bij zowel Dahua als Hikvision van:

  • ONVIF en RTSP; video kan overal gestreamd worden
  • Verlichting; optimale videokwaliteit bij weinig licht
  • Streams; 2 tot 3 verschillende resoluties tegelijkertijd mogelijk
  • Lens; verschillende brandpuntsafstanden
  • Hoge bitsnelheid

  Ook qua prijs zitten er tussen de Dahua IP camera vs Hikvision geen grote verschillen. Bij AlarmsysteemExpert kunt u diverse kant en klare sets bestellen zoals de Dahua IP camera en de Hikvision camera set. Onze klantenservice helpt u graag verder als u meer wilt weten over de camera’s van Dahua en Hikvision. Zo vindt u gemakkelijk het alarmsysteem dat aan al uw wensen voldoet. Al onze veiligheidsoplossingen zijn VEB-gekeurd en voldoen daarmee aan de hoogste eisen. Via Teamviewer kunnen we u bovendien helpen bij het configureren van de juiste instellingen van de camera’s!

  VEB

  Contact

  Social media

  4.72Review LogoWij scoren een 4.72 op Trusted Shops

  Alarmsysteemexpert.nl

  Edisonweg 12
  4207 HG Gorinchem


  Nederland Bekijk op Google Maps

  [email protected]
  Kvk: 69433550

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking