Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Ajax Systems ReX Signaalversterker

  20% sale
  Productomschrijving
  1. Zendt alarmen uit in 0,3 seconden
  2. Communiceert op een afstand tot 1800 m
  3. Werkt tot 35 uur op de reservebatterij

  ReX is de signaalversterker voor radiosignalen die het bereik van alle Ajax-beveiligingssystemen vergroot en de communicatie met de hub beheert. De intelligente signaalversterker voor radiosignalen stelt gebruikers in staat om Ajax-apparaten op een aanzienlijke afstand van de hub te plaatsen voor de bescherming van kantoren met meerdere verdiepingen, vrijstaande gebouwen en zelfs productiefabrieken. Door 5 ReX-apparaten aan te sluiten op het beveiligingssysteem wordt de dekking uitgebreid tot 35 km².

  Betrouwbare link voor veilige communicatie

  ReX kan sommige of alle apparaten in het systeem beheren. Bovendien heeft het aantal aangesloten apparaten geen invloed op de snelheid van de aflevering van het alarm.

  Tot 5 signaalversterkers kunnen werken in het beveiligingssysteem
  Afhankelijk welk type hub u heeft.

  Verbetert het beveiligingssysteem

  ReX integreert de apparaten in een autonome groep binnen het systeem. De versterker neemt de controle over de situatie volledig over als de verbinding met de hub om een of andere reden wordt onderbroken. Als één van de detectoren een alarmsignaal uitzendt, kan ReX de sirene activeren om de aandacht op het incident te vestigen en de inbreker af te schrikken.

  Het tweede beslissingscentrum

  ReX draait op OS Malevich en is net zo capabel als de hub. De intelligente versterker beheert de aangesloten apparaten en neemt in een oogwenk kritische beslissingen. De mogelijkheden en de rol van ReX in het beveiligingssysteem blijven zich ontwikkelen met de gratis OS Malevich-updates die beschikbaar zijn voor alle gebruikers.
   
  1. Een krachtige processor voor autonoom beheer
  2. Altijd gesynchroniseerd met de hub
  3. Meteen reactie op bedreigingen

  Houdt de aanvallen van indringers tegen

  De unieke operatielogica van OS Malevich beschermt ReX tegen software- en hardwareaanvallen en zorgt ervoor dat het bestand is tegen virussen of exploits. Bovendien zijn alle ReX-communicaties versleuteld, waardoor het onderscheppen van signalen praktisch onmogelijk is. En zelfs tijdens een stroomstoring blijft ReX met behulp van de ingebouwde reservebatterij de wacht houden over uw eigendom.
   
  1. Werkt tot 35 uur na een stroomuitval
  2. Alle gegevens zijn versleuteld met het AES-256-algoritme
  3. Meldt jamming van en knoeien met de behuizing van het apparaat.

  Intuïtieve aansluiting en installatie

  Om ReX aan te sluiten op het systeem, scant u de QR-code, geeft u een naam op en schakelt u deze in. Selecteer vervolgens de apparaten die via de signaalversterker moeten werken uit de lijst. Ga verder met het installeren van ReX op een veilige plek. Geen demontage nodig. Gebruik gewoon de SmartBracket-bevestiging.

  Waarom ReX?

  Wilt u optimale veiligheid binnen grote gebouwen of naast uw huis bijvoorbeeld ook uw garage beveiligen? Dan is de Ajax ReX signaalversterker in het wit wat u zoekt. Hiermee vergroot u het bereik van al uw Ajax beveiligingssystemen! Dit intelligente apparaat zorgt daarbij ook nog eens voor een juiste communicatie met de Ajax Hub: de thuisbasis die uw complete systeem correct aanstuurt. Een Ajax ReX signaalversterker in het wit geeft het signaal een boost van maar liefst 1800 meter Wanneer u vijf stuks aan uw Hub zou koppelen, kunt u 35 km² beveiligen!

  Ajax ReX voordelen

  • Geeft binnen 0.3 seconden een alarm door
  • Stuurt het systeem aan wanneer de connectie met de Ajax Hub tijdelijk wordt verbroken
  • Communiceert met de Hub tot een afstand van 1800 meter
  • Heeft een back-up batterij die tot 35 uur lang meegaat

  Ajax ReX signaalversterker installeren

  Zoals alle producten in een Ajax alarmsysteem, is het eenvoudig om de Ajax ReX signaalversterker te installeren. Om het apparaat aan uw systeem te koppelen, scant u simpelweg de QR-code met uw mobiele telefoon, geeft de ReX een naam in de app en zet hem aan. Daarna selecteert u de apparaten in de lijst die via de versterker werken. Tot slot hoeft u alleen nog de handige SmartBracket houder op te hangen op een veilige plek om de Ajax ReX signaalversterker te installeren. Dit is dus zo gedaan! Komt u er niet helemaal uit? Dan staat de helpdeskvan AlarmsysteemExpert natuurlijk voor u klaar!

  Ajax ReX signaalversterker wit kopen

  U doet er goed aan om de Ajax ReX signaalversterker in het wit of zwartte kopen als u uw alarmsysteem wilt uitbreiden. U geniet dan namelijk van het feit dat alles perfect samenwerkt. Daarbij blijven alle gegevens zo versleuteld dat deze nooit zomaar toegankelijk zijn voor derden. U blijft dus altijd optimaal beschermd wanneer u de Ajax ReX signaalversterker in het wit gaat kopen. Ideaal voor uw bedrijf dus!

   

  Productvideo

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ajax Systems ReX Signaalversterker
  Ajax SystemsReX Signaalversterker

  Werkt tot 1800 meter afstand van e...

  Werkt tot 1800 meter af...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €194,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking