Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Ajax Systems Streetsiren Sirene Draadloos Buiten

  20% sale
  Productomschrijving

  Tatu, tatu, hoort u de sirene gaan? Alle dieven aan de kant, want er is iets aan de hand! Met de AJAX Streetsiren weet u zeker dat de inbrekers niet ongehoord uw pand kunnen betreden met de ultra krachtige speaker bent u verzekerd van oorverdovend geluid!

  De AJAX StreetSiren - Krachtige buitensirene voor verbeterde beveiliging.

  Verbeter de beveiliging van uw woning met de AJAX StreetSiren, een robuuste en krachtige buitensirene die is ontworpen om potentiële indringers af te schrikken en u te waarschuwen voor beveiligingsinbreuken. Met zijn uitzonderlijke eigenschappen, duurzaamheid en geavanceerde technologie is de AJAX StreetSiren de ultieme oplossing voor betrouwbare en effectieve buitenbeveiliging.
   
  De AJAX StreetSiren heeft een indrukwekkend geluidsvermogen van maar liefst 113 dB, zodat onbevoegde toegang of inbreuk op de beveiliging niet onopgemerkt blijft. De opvallende sirene, gecombineerd met heldere LED-stroboscooplampen, stuurt een duidelijk signaal naar zowel indringers als iedereen in de buurt dat er een beveiligingsincident gaande is, waardoor verdere pogingen worden ontmoedigd en de algehele veiligheid van uw eigendom wordt verhoogd.
   
  De AJAX StreetSiren is gebouwd om de elementen te weerstaan ​​en is gemaakt van duurzame materialen, waardoor hij geschikt is voor buiteninstallaties. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen stof, water en barre weersomstandigheden, waardoor het hele jaar door betrouwbare prestaties worden gegarandeerd. U kunt er zeker van zijn dat de AJAX StreetSiren standvastige beveiliging biedt, ongeacht de omgeving waarin deze wordt geplaatst.
   
  De AJAX StreetSiren integreert naadloos in uw AJAX beveiligingssysteem, gebruikmakend van geavanceerde draadloze communicatieprotocollen. Het communiceert met de AJAX Hub of AJAX Hub 2, waardoor gemakkelijke bediening en beheer mogelijk is via de mobiele AJAX-app of het webgebaseerde bedieningspaneel. Configureer en pas eenvoudig instellingen aan, ontvang real-time meldingen en bewaak uw beveiligingssysteem eenvoudig op afstand.
   
  Pas de AJAX StreetSiren aan uw specifieke behoeften aan met aanpasbare instellingen voor geluid en alarmduur. Kies uit een selectie van verschillende sirenegeluiden en pas de duur aan het gewenste beveiligingsscenario aan. Deze aanpassing zorgt ervoor dat de AJAX StreetSiren effectief voldoet aan uw beveiligingseisen en tegelijkertijd compatibel blijft met lokale regelgeving en voorkeuren.
   
  De AJAX StreetSiren biedt moeiteloze installatie met flexibele plaatsingsmogelijkheden. Het kan eenvoudig aan een muur of andere geschikte oppervlakken worden gemonteerd, waardoor het flexibel kan worden geplaatst op een goed zichtbare en strategische locatie. De verstelbare montagebeugel zorgt voor een precieze hoek, waardoor de geluidsprojectie en zichtbaarheid worden geoptimaliseerd om het afschrikkende effect te maximaliseren.
   
  Uitgerust met een ingebouwde back-up batterij, zorgt de AJAX StreetSiren voor een continue werking, zelfs tijdens stroomuitval. De batterij levert gedurende een langere periode back-upstroom, zodat uw beveiligingssysteem actief blijft wanneer dit het meest nodig is. Bovendien minimaliseert het ontwerp met laag stroomverbruik van de AJAX StreetSiren de noodzaak van frequente batterijvervanging, waardoor onderhoudsinspanningen en kosten worden verminderd.
   
  Verhoog de beveiliging van uw woning met de AJAX StreetSiren - de krachtige buitensirene die een robuuste afschrikking biedt tegen potentiële indringers. Met zijn luide geluid, duurzame constructie, draadloze connectiviteit en aanpasbare instellingen is de AJAX StreetSiren een essentieel onderdeel van een uitgebreid beveiligingssysteem. Investeer in betrouwbare en effectieve buitenbeveiliging met de AJAX StreetSiren en krijg gemoedsrust wetende dat uw eigendommen goed beveiligd zijn.
   

   

  Productvideo

  Veelgestelde vragen

  Reviews

  4.6 / 5Based on 5 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Cees Boon op 8 April 2023
   Mooie toevoeging op bestaand systeem. Apparaat ziet er goed uit en is goed via de app te bedienen.
  • 5 / 5
   Gepost door: Mike op 14 Februari 2022
   Mooie nette vormgeving, makkelijk te monteren en in te stellen. Maakt veel lawaai en geeft flink wat licht.
  • 5 / 5
   Gepost door: Frank op 3 Juni 2020
   Prima sirene!
   Bedoeld voor buiten, maar kan ook goed binnen.
   Deze sirene heeft beduidend meer decibels dan de kleine sirene bedoeld voor binnen.
   Net als met alle andere Ajax modulaire componenten ook weer veel instel mogeli...
   Prima sirene! Bedoeld voor buiten, maar kan ook goed binnen. Deze sirene heeft beduidend meer decibels dan de kleine sirene bedoeld voor binnen. Net als met alle andere Ajax modulaire componenten ook weer veel instel mogelijkheden. Aanrader als hoofd sirene in huis of als buiten sirene.
  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ajax Systems Streetsiren Sirene Draadloos Buiten
  Ajax SystemsStreetsiren Sirene Draadloos Buiten

  Tatu, tatu, hoor je de sirene gaan...

  Tatu, tatu, hoor je de ...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €194,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking