Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Door ASE, 30 juni 2023

  Ajax NVR Recorder: Krachtige Beveiliging

  In dit blogartikel willen we de aandacht vestigen op een bijzonder innovatief en geavanceerd systeem, namelijk de Ajax NVR. We zullen de functies en voordelen van deze revolutionaire netwerkvideorecorder bespreken en laten zien waarom het een uitstekende keuze is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

  Wat is een Ajax NVR?

  De Ajax NVR is een geavanceerde netwerkvideorecorder die speciaal is ontworpen om te werken met het Ajax-beveiligingssysteem. Ajax Systems is een toonaangevend merk op het gebied van draadloze beveiligingsapparatuur en staat bekend om zijn innovatieve benadering van beveiligingstechnologieën. De Ajax NVR is een aanvulling op het uitgebreide assortiment van Ajax en biedt een betrouwbare en krachtige oplossing voor videobewaking.

  Functies en Voordelen:

  1. Hoge kwaliteit video-opname: De Ajax NVR ondersteunt de opname van video's in hoge resolutie, waardoor u kunt genieten van heldere beelden met uitstekende details. Of het nu overdag of 's nachts is, het systeem biedt scherpe en gedetailleerde videobeelden.

  2. Eenvoudige installatie en configuratie: Het installeren en configureren van de Ajax NVR is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde technische kennis. Het systeem wordt geleverd met intuïtieve software en een gebruiksvriendelijke interface, zodat u snel aan de slag kunt.

  3. Geavanceerde videobeheerfuncties: De Ajax NVR biedt een breed scala aan videobeheerfuncties, zoals realtime weergave, opnameplanning, bewegingsdetectie, gebeurtenisgestuurde opname en het afspelen van opgenomen beelden. Deze functies stellen u in staat om uw videobewakingssysteem volledig aan uw wensen aan te passen.

  4. Naadloze integratie met Ajax-beveiligingssysteem: De Ajax NVR integreert naadloos met het Ajax-beveiligingssysteem, waardoor u een gecentraliseerde beveiligingsoplossing krijgt. U kunt de NVR eenvoudig koppelen aan Ajax

   

  Bekijk hier alle AJAX NVR recorders

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking