Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Door AlarmsysteemExpert, 1 april 2019

  Hikvision- en Safire-camera's aansluiten op Ajax in slechts 5 tikken

  Hikvision- en Safire-camera's aansluiten op Ajax in slechts 5 tikken

  Bij Ajax waarderen we een geïntegreerde benadering van beveiliging. Daarom hebben we de mogelijkheid toegevoegd om https://ajax.systems/blog/how-to-connect-camera-to-ajax/ camera's en videorecorders aan te sluiten op Ajax-beveiligingssystemen zodat u op elk moment de situatie in het beveiligde pand kunt volgen.

  Vandaag lanceren we integratie met de grootste fabrikant van videobewakingsapparatuur ter wereld. Nu kunt u met een paar tikken Hikvision en Safire IP-camera's en videorecorders toevoegen aan de Ajax-app. In een paar minuten kunt u een uitgebreid videobewakingssysteem verkrijgen dat u helpt uw ​​huis en eigendommen te beschermen.

  De voordelen van een op Ajax gebaseerd videobewakingssysteem

  Controle over het beveiligingssysteem en videocamera's vanuit één app

  Controleer de situatie in geval van een alarm onmiddellijk

  Snelle toegang tot de geselecteerde camera's, videorecorders of videostreams

  Bewaar foto-bewijs van het incident in het geheugen van uw smartphone

  Maximale mogelijkheden voor videobewaking

  U kunt maximaal tien camera's en videorecorders aansluiten op Ajax met https://ajax.systems/products/hub/ Hub en maximaal 50 apparaten met https://ajax.systems/products/hubplus/ Hub Plus . Ondertussen beperken we niet het aantal streams van videorecorders met meerdere verbonden camera's. Ze verschijnen allemaal in het gedeelte Camera's toevoegen, ook als hun aantal de limieten overschrijdt.

  In de Ajax-apps kun je video's van camera's bekijken, het afspelen pauzeren en momentopnamen van camerastreams opslaan in het geheugen van je telefoon.

  Volledige privacymodus

  Al je persoonlijke informatie is veilig als je de Ajax-app gebruikt. Wachtwoorden voor toegang tot de Hikvision cloudvideodienst en videostreams zijn gecodeerd en worden niet door Ajax opgeslagen. Daarom kunnen alleen jij en mensen die je toegang hebt verleend tot de camera's video's bekijken en afspelen.

  Als u een videostream wilt opslaan, raden we u aan om officiële Hikvision-apps en -services te gebruiken. Controleer de functies van de cloudvideodienst, want sommige functies zijn mogelijk alleen beschikbaar tegen een toeslag.

  Waar te beginnen

  U hebt een account nodig in de Hikvision-cloudservice met camera's en videorecorders die vooraf zijn toegevoegd en geconfigureerd. Log in met de Ajax-app ( Menu > Videobewaking > Hikvision of Safire ).

  Als je geen account hebt, kun je het ook maken en instellen via de Ajax-app. Camera's worden geconfigureerd en gekalibreerd met behulp van de Hikvision-software.

   

  Plaats een reactie

  Comment form Text

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking