Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hikvision IP camera’s

U profiteert van een optimale beveiliging met Hikvision IP camera’s! Maar wat is een IP camera precies? Dit is een camera die gebruikmaakt van het Internet-Protocol; hij streamt video en audio rechtstreeks via internet. Zo kunt u overal ter wereld uw camerabeelden bekijken.

Let op! Voor een optimale werking van uw nieuwe Hikvision IP camera’s is het belangrijk dat uw huidige recorder de resolutie daarvan aankan.

Hikvision IP camera’s Top 5

De slimme analyses zoals acusense, crossline, intrusion en object techniek, maken dat deze Hikvision IP camera’s tot de Top 5 behoren als het gaat om bewakingcamera's. Dit is ook niet zo gek. Hikvision is namelijk marktleider als het gaat om innovatieve oplossingen voor het vergroten van de veiligheid in en rondom uw woning of bedrijf. Wilt u graag meer informatie over de huidige Hikvision IP camera's Top 5? AlarmsysteemExpert brengt u graag up-to-date!

Hikvision IP camera’s bestellen

Wanneer u online uw Hikvision IP camera’s gaat bestellen bij AlarmsysteemExpert zorgen wij voor een snelle levering. Zo kunt u zo snel mogelijk uw nieuwe beveiliging installeren. Het is ook mogelijk om dit door onze professionals te laten doen. U heeft dan nergens meer omkijken naar en bent gegarandeerd van optimale camerabewaking! Heeft u ook een alarmsysteem nodig? Bekijk met onze keuzehulp wat de beste combinatie is met Hikvision IP camera’s. Alles bestellen gaat eenvoudig via onze webshop.

Verschillende kleuren

Vergeet niet dat de meeste modellen ook in het zwart verkrijgbaar zijn!