Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Hikvision DS-PDCO-E-WE Draadloze Koolmonoxide Sensor

  Hikvision DS-PDCO-E-WE Draadloze Koolmonoxide Sensor
  Productomschrijving
  De DS-PDCO-E-WE draadloze koolmonoxidesensor:
   
  Veiligheid staat voorop, vooral als het gaat om het beschermen van uw dierbaren en eigendommen. De DS-PDCO-E-WE draadloze koolmonoxidesensor is uw betrouwbare partner bij het beveiligen van uw huis of bedrijf tegen de onzichtbare, geurloze en potentieel dodelijke dreiging van koolmonoxide (CO) gas. Deze sensor is ontworpen met de allernieuwste technologie en gebruiksgemak in gedachten en zorgt 24 uur per dag voor gemoedsrust.
   
  Deze sensor maakt gebruik van draadloze technologie, waardoor deze naadloos kan worden geïntegreerd in uw huis- of bedrijfsbeveiligingssysteem. Geen ingewikkelde bedrading nodig: plaats hem eenvoudig waar nodig en hij communiceert met uw beveiligingshub.
   
  Uitgerust met geavanceerde elektrochemische detectietechnologie, levert de DS-PDCO-E-WE snelle en nauwkeurige CO-gasdetectie. Het kan zelfs lage koolmonoxideniveaus snel identificeren en u waarschuwen voordat het gevaarlijke concentraties bereikt.
   
  Bij een CO-detectie geeft de sensor een luid en onmiskenbaar alarm af, waardoor u en anderen in uw ruimte onmiddellijk op de hoogte worden gesteld. Het stuurt ook waarschuwingen naar uw beveiligingssysteem of mobiele apparaten, zodat u altijd op de hoogte bent, zelfs als u niet thuis bent.
   
  Het energiezuinige ontwerp van de sensor zorgt voor een langere levensduur van de batterij, waardoor er minder vaak vervangingen nodig zijn. U kunt erop vertrouwen dat het gedurende langere perioden betrouwbaar blijft werken.
   
  Het monteren en instellen van de DS-PDCO-E-WE is een fluitje van een cent. Je kunt hem met het meegeleverde montagemateriaal aan muren of plafonds installeren en binnen enkele minuten is hij klaar om je ruimte te beschermen.
   
  De sensor is voorzien van sabotagedetectiemogelijkheden, waardoor u wordt gewaarschuwd als iemand probeert het apparaat te verstoren of te verwijderen, wat een extra beveiligingslaag biedt.
   
  De DS-PDCO-E-WE is compatibel met de meeste populaire thuis- en zakelijke beveiligingssystemen, waardoor het een uitstekende aanvulling is op uw bestaande installatie.
   
  Het slanke, onopvallende ontwerp zorgt ervoor dat het naadloos in elk interieur past, waardoor het een onopvallend maar essentieel onderdeel van uw beveiligingsinfrastructuur wordt.
   
  Bescherm uw gezin tegen de gevaren van CO-vergiftiging door de sensor in de buurt van slaapkamers, keukens of verwarmingssystemen te plaatsen.
   
  Bescherm werknemers en klanten in kantoren, restaurants, hotels en andere commerciële ruimtes waar CO-blootstelling kan optreden.
   
  Gebruik de DS-PDCO-E-WE om de CO-niveaus in productiefaciliteiten, magazijnen en garages te bewaken en zo een veilige werkomgeving te garanderen.
   
  Sluit geen compromissen als het om veiligheid gaat. De DS-PDCO-E-WE draadloze koolmonoxidesensor is uw betrouwbare bondgenoot bij het voorkomen van koolmonoxidegerelateerde noodsituaties. Ervaar 24/7 gemoedsrust, wetende dat u beschikt over een ultramoderne CO-detector die onvermoeibaar werkt om u veilig te houden. Haal de jouwe vandaag nog en maak van veiligheid uw topprioriteit.
   

  Productvideo

  Veelgestelde vragen

  Reviews

  5 / 5Based on 2 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Eric op 2 Februari 2024

   Ik heb deze gekoppeld aan een draadloze schakelaar om zo bij Koolmonoxide melding meteen de CV ketel uit te schakelen. We...

   Ik heb deze gekoppeld aan een draadloze schakelaar om zo bij Koolmonoxide melding meteen de CV ketel uit te schakelen. Werkt perfect, hopelijk hebben wij het nooit nodig

   • +Volledig gemonitord door het alarm systeem
   • -wat prijzig
  • 5 / 5
   Gepost door: Leandro op 2 November 2023
   Geleverd binnen 48h. Een gemakkelijke en snelle verbinding met de QR code.
  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Hikvision DS-PDCO-E-WE Draadloze Koolmonoxide Sensor
  HikvisionDS-PDCO-E-WE Draadloze Koolmonoxide Sensor

  DS-PDCO-E-WE Draadloze Koolmonoxid...

  DS-PDCO-E-WE Draadloze ...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €159,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking