Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Alarmsysteem voor kantoor

Uw bedrijf, uw klanten en hun gegevens. Niet alleen de gegevens van uw klanten, maar ook van uw personeel. Die wilt u natuurlijk veilig bewaren tegen inbraak of brand. Bij Alarmsysteemexpert vindt u gelukkig een ruim assortiment aan alarmsystemen en brandbeveiliging om uw kantoor helemaal veilig te maken! U kunt met ons samen in gesprek gaan, zodat wij een alarmsysteem voor uw kantoor op maat kunnen leveren. Zo weet u zeker dat het alarmsysteem bij uw kantoor past!

Hou een oogje in het zeil met camera’s

Inbrekers slaan vaak toe in de nacht en u kunt niet altijd alles zelf in de gaten houden. Gelukkig vindt u bij Alarmsysteemexpert een ruim assortiment aan Hikvision IP camerabewaking. IP staat voor Internet Protocol en dit houdt in dat u live kunt zien wat er gebeurt op uw kantoor. Zo weet u het meteen als er ongewenst bezoek is. Als u kiest voor een AcuSense camera profiteert u ook van een ingebouwde sirene en schriklamp die indringers direct zullen afschrikken!

Alarmsysteem om direct op de hoogte te zijn

Naast het gebruiken van beveiligingscamera kunt u ook kiezen voor het gebruiken van een alarmsysteem. Niet alle camera’s hebben een ingebouwde sirene en schriklamp, dus dan is het handig om een alarmsysteem te hebben die u direct op de hoogte stelt van de situatie en inbrekers afschrikt. Als u kiest voor een AJAX alarmsysteem profiteert u ook van monitoring via een mobiele app. Zo kunt u moeiteloos uw kantoor in de gaten houden en krijgt u meteen een melding als er ongewenste bewegingen worden gedetecteerd. In combinatie met een IP camera bekijkt u meteen wat er aan de hand is en als het ongewenst bezoek is, kunt u meteen alarm slaan. Zeg maar dag tegen die inbrekers!

Tip: Wilt u wel een alarmsysteem bestellen, maar niet meteen een reeks aan camera’s moeten aanschaffen? Dan kunt u kiezen om uw alarmsysteem uit te breiden met een AJAX MotionCam. Deze bewegingsmelder heeft ook een camera die foto’s maakt op het moment dat deze ongewenste bewegingen detecteert.

Niet alleen tegen inbrekers beschermen

U kunt uw gegevens of waardevolle apparaten niet alleen verliezen door inbrekers, maar ook door bijvoorbeeld brand en waterschade. Daarom is het essentieel om goede rookmelders en waterdetectie te hebben op uw kantoor. Vooral als u werkt met elektronica, zoals computers en printers, is de kans hoger dat er grote schade ontstaat na brand of waterschade. Met een goede rookmelder en waterdetectie bent u meteen op de hoogte als er mogelijk schade kan ontstaan. Voorkomen is beter dan genezen! Zorg er dus voor dat u goed voorbereid bent op elke situatie.

Wat kan Alarmsysteemexpert voor u betekenen?

  • Bij ons staat kwaliteit voorop, zo zijn wij een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Zo zorgen we ervoor dat onze kennis altijd up to date is en u de beste service en producten krijgt!
  • Technische termen en ingewikkelde installaties? Niet nodig bij Alarmsysteemexpert! Zo kunt u bij Alarmsysteemexpert de installatie en onderhoud uit handen geven aan onze deskundige installateurs. Zo profiteert u van een hoge kwaliteit alarmsysteem die goed geïnstalleerd is zonder enige moeite!
  • Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte alarmsysteem voor uw kantoor.