Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Alarmsysteem voor zorglocatie

Uw patiënten, uw zorglocatie, die wilt u goed beveiligen. Wat als er brand uitbreekt? Of er als er een ongeluk gebeurt met één van uw patiënten? U wilt er uiteraard zo snel mogelijk bij kunnen zijn. Daarnaast wilt u ook geen ongewenst bezoek op uw zorglocatie om de privacy van uw patiënten te waarborgen. Door een alarmsysteem te gebruiken voor uw zorglocatie kunt u deze situaties monitoren en mogelijk voorkomen. Alarmsysteemexpert heeft een ruim aanbod aan producten die geschikt zijn voor diverse situaties en levert ook systemen op maat. Zo weet u zeker dat het alarmsysteem passend is voor uw zorglocatie!

Optimale zorg voor uw patiënten door camera’s

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bij sommige patiënten kan een klein ongeluk al snel fataal worden. Daarom is het belangrijk om er snel bij te zijn. Helaas kunt u niet altijd zicht hebben op uw patiënten of deze situaties voorkomen. Door Hikvision IP camerabewaking te gebruiken kunt u live alles in de gaten houden. Zo kunt u meteen ingrijpen als er een patiënt in een moeilijke situatie zit en hun de optimale zorg geven die ze verdienen. U kunt de camera’s niet alleen gebruiken om uw patiënten beter te verzorgen, maar ook om de omgeving in de gaten te houden rondom uw zorglocatie. Zo heeft u altijd in de gaten wanneer er ongewenste gasten zijn.

Houd uw patiënten veilig met een alarmsysteem

Uw patiënten zijn vaak al kwetsbaar en dan wilt u niet dat er ook nog van buitenaf ongewenst bezoek de situatie kan verergeren. Naast factoren van buitenaf wilt u ook uw patiënten tegen zichzelf beschermen. Door draadloze bewegingsdetectie te gebruiken krijgt u altijd een melding als één van uw patiënten in een gebied komt waar ze mogelijk de locatie kunnen verlaten. Ook kunnen patiënten wel eens proberen de locatie te verlaten via de deuren en ramen. In dat geval kunt u gebruik maken van magneetcontacten op uw deuren en ramen. Wilt u profiteren van al deze producten? Kies dan voor een compleet AJAX alarmsysteem.

Naast de standaard camera’s en een alarmsysteem, kunt u ook nog speciale camera’s gebruiken om uw patiënten nog veiliger te houden. Zo kunt u profiteren van gezichtsherkenning met de Smart 5 series camera’s. Deze slimme camera’s hebben naast gezichtsherkenning ook gedragsherkenning. Zo bent u altijd op de hoogte als er iets mis is.

Voorkom branden met rookdetectie

Een brand in uw zorglocatie is uw ergste nachtmerrie. Het is gevaarlijk voor al uw patiënten en natuurlijk ook uw locatie. U kunt een AJAX Fireprotect plus gebruiken voor optimale rookdetectie. U krijgt niet alleen een melding bij rook, maar ook bij snelle temperatuurstijgingen. Zo kunt u zo snel mogelijk bij de bron komen en de brand mogelijk voorkomen. Zo zijn uw patiënten meteen veilig en ook uw zorglocatie wordt beschermd tegen mogelijke brandschade. De AJAX Fireprotect plus detecteert naast rook ook koolmonoxide en dit alarmsysteem heeft ook een ingebouwde sirene. Zo bent u voorbereid op elke situatie!

Wat kan Alarmsysteemexpert voor u betekenen?

  • Bij ons staat kwaliteit voorop, zo zijn wij een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Dit betekent dat we ervoor zorgen dat onze kennis altijd up-to-date is en u de beste service en producten ontvangt!
  • Technische termen en ingewikkelde installaties? Niet nodig bij Alarmsysteemexpert! Zo kunt u bij Alarmsysteemexpert de installatie en onderhoud uit handen geven aan onze deskundige installateurs. Zo profiteert u van een hoge kwaliteit alarmsysteem die goed geïnstalleerd is zonder enige moeite!
  • Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte alarmsysteem voor uw zorglocatie!