Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Alarmsysteem voor uw woning

Uw woning is waar u zich thuis voelt en waar uw dierbare spullen liggen. Die wilt u natuurlijk goed beveiligd hebben. Maar hoe kunt u dit het beste doen? Bij Alarmsysteemexpert geven wij vrijblijvend advies om er voor te zorgen dat u een veilig gevoel krijgt in uw huis. Zo kunnen we samen in gesprek gaan over het beste alarmsysteem voor uw woning. Zo weet u zeker dat u een geschikt alarmsysteem aanschaft!

Uw woning beveiligen met camera’s

Wilt u uw woning beschermen tegen inbrekers? Bij Alarmsysteemexpert hebben wij een ruim assortiment aan verschillende alarmsystemen die ervoor zorgen dat de inbrekers wel wegblijven! Wanneer een inbreker bewakingscamera's rond uw woning ziet, is de kans lager dat ze zullen inbreken. Kies bijvoorbeeld voor Hikvision IP camerbewaking, met deze professionele camera’s houd u alles in de gaten in en rondom uw woning. Daarnaast kunt u als er een poging tot inbraak is geweest, de beelden gebruiken om aangifte te doen bij de politie. Zo voorkomt u niet alleen een inbraak, maar kunt u ook potentieel de dader achterhalen.

Soorten alarmsystemen

Er zijn veel verschillende soorten alarmsystemen waar u uit kunt kiezen. Bij het uitkiezen van een alarmsysteem wat bij uw woning past, is het belangrijk om van te voren te weten welke gebieden in uw huis beveiligd moeten worden. Wilt u meteen op de hoogte zijn als er iemand de schuurdeur of de voor- of achterdeur in forceert? Dan kunt u gebruik maken van de Ajax Doorprotect. Zo krijgt u meteen een melding als iemand ongewenst door de deur gaat. Alleen uw deur beschermen is soms niet genoeg. Zo kunt u er ook voor kiezen om uw ramen te beveiligen met de Ajax glasbreuksensor.

Een alarmsysteem werkt het beste in combinatie met andere systemen, ook om valse alarmen te voorkomen. Door gebruik te maken van een combinatie van complete alarmsystemen kunt u met behulp van bewegingsmelders of camera’s precies zien wat er in uw woning speelt. Zo staat u niet voor ongewenste verrassingen! Kies bijvoorbeeld voor een compleet Ajax alarmsysteem, met deurprotectie en een bewegingsmelder.

Welk alarmsysteem is geschikt voor u?

Welk alarmsysteem het meest geschikt is voor uw woning, is afhankelijk van een aantal factoren. Belangrijke factoren zijn de locatie van uw woning en of u bijvoorbeeld huisdieren heeft. Op basis van deze verschillende factoren kunt u kijken welk alarmsysteem het best bij u past! Zo hebben wij een ruim assortiment aan Ajax alarmsystemen met bewegingsmelders die huisdiervriendelijk zijn. Ook zijn veel alarmsystemen geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Dit is ideaal als u ook een alarmsysteem voor buiten wilt hebben.

Wat kan Alarmsysteemexpert voor u betekenen?

  • Bij ons staat kwaliteit voorop, zo zijn wij een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Zo zorgen we ervoor dat onze kennis altijd up to date is en u de beste service en producten krijgt!
  • Technische termen en ingewikkelde installaties? Niet nodig bij Alarmsysteemexpert! Zo kunt u bij Alarmsysteemexpert de installatie en onderhoud uit handen geven aan onze deskundige installateurs. Zo profiteert u van een hoge kwaliteit alarmsysteem die goed geïnstalleerd is zonder enige moeite!
  • Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte alarmsysteem voor uw woning.