Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Beveiligingscamera

Bescherm uw huis met een handige beveiligingscamera van AlarmsysteemExpert! Bekijk waar dan ook wat er rondom én in uw huis of winkel gebeurt. Op deze manier kunt u uw waardevolle eigendommen constant in de gaten houden. Onze camerabewaking brengt vele voordelen met zich mee. Door het plaatsen van een beveiligingscamera schrikt u in de eerste plaats de meeste inbrekers en dieven af! Daarnaast wordt al het beeldmateriaal opgeslagen, dus mocht er toch ingebroken worden beschikt u over bewijsmateriaal.

Beveiligingscamera

Beveiligingscamera draadloos

Laat uw huis of winkel nooit onbeheerd achter met een beveiligingscamera die draadloos werkt! De beelden die dit apparaat maakt worden met behulp van een draadloos netwerk veilig opgeslagen. Daarnaast kunt u het beeldmateriaal ook live bekijken op uw computer, tablet of smartphone! Ondanks dat een beveiligingscamera van dit type draadloos is, zal deze wel op stroom aangesloten moeten worden. Hierdoor maakt u geen gebruik van een internetkabel, maar wél van een stroomtoevoer. Kies voor een IP camera wanneer u haarscherpe beelden wilt vastleggen!

Beveiligingscamera thuis

Wilt u uw huis graag optimaal beveiligen? Installeer dan een beveiligingscamera thuis! Zo heeft u altijd zicht op uw eigen veiligheid. U kunt ervoor kiezen om camera’s zowel buiten als binnen op te hangen. Wij adviseren u om er rekening mee te houden welke camera u waar plaatst. Zo is het verstandig om een model dat beelden van een hoge resolutie genereert binnen te hangen, in verband met het daglicht. Waar een bewakingscamera doorgaans eerder enkel voor bedrijven van toepassing was, wordt een beveiligingscamera thuis steeds populairder!

Beveiligingscamera buiten

Beveiligingscamera Voor de complete beveiliging van uw terrein is het installeren van een beveiligingscamera buiten zeker een aanrader! Hiermee houdt u zicht op de complete omgeving. Bent u op zoek naar de hoogste kwaliteit op dit gebied? Kies dan voor Hikvision IP camerabewaking. Hikvision is één van de  grootste aanbieders ter wereld en staat bekend om zijn innovatieve apparatuur. De beveiligingscamera voor buiten is stofdicht en waterbestendig. Daarnaast kunt u ook kiezen voor extra stevige camera’s om vandalen voor te zijn!

Beveiligingscamera kopen

Profiteer van advies op maat door een professioneel alarmsysteem of professionele beveiligingscamera te kopen bij AlarmsysteemExpert! Wij staan garant voor kwalitatief hoogstaande camera’s en willen u graag helpen met het monteren en installeren van de apparatuur. Neem dus vrijblijvend contact met ons serviceteam op of kom langs in onze showroom te Gorinchem. Hier kunt u bijvoorbeeld een beveiligingscamera kopen uit onze Dahua IP camerabewaking collectie!