Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Jablotron Oasis 80 vs 100

  Weinig beveiligingssystemen zijn zo uitgebreid als die van Jablotron. AlarmsysteemExpert vergelijkt voor u de Jablotron Oasis 80 vs de Jablotron 100. Voordat we daarmee beginnen, kijken we eerst naar de overeenkomsten. Met het merk Jablotron kiest u hoe dan ook voor een ongekend beveiligingsniveau. Zowel de Oasis 80 als de Jablotron 100 kunnen contact leggen met een groot aantal sensoren. De glasbreukmelders, bewegingssensoren en veiligheidscamera’s brengen de inbraak gerelateerde risico’s in kaart.

  Wanneer u vergeten bent ramen en deuren te sluiten, kunt u daarvan een melding ontvangen. Maar daar blijft het niet bij, want er zijn ook andere belangrijke gevaren zoals brand- en waterschade. Deze kunnen met de technologie van Jablotron 24/7 worden gemonitord met rook-, gas- en koolmonoxidemelders. Door het groeiend aantal huishoudelijke apparaten is de kans op brand door oververhitting toegenomen. Onze Jablotron temperatuurmelders registreren wanneer er gevaarlijke temperaturen worden bereikt en geven dan een seintje. Hieronder een filmpje over het Jablotron Oasis systeem.

  Omdat comfort in de woning van de toekomst een steeds belangrijkere rol speelt, staat de doorontwikkeling van de Jablotron Oasis 80 en 100 nooit stil. Beide systemen kunnen worden uitgebreid met diverse opties zoals home automation. Daarmee kunt u desgewenst enkele apparaten in huis eenvoudig thuis of op afstand bedienen. Via een app op uw telefoon of een centraal bedienpaneel kunt u de diverse beveiligende opties gemakkelijk aan- en uitzetten. Maar wat zijn nu de verschillen tussen de Jablotron Oasis 80 vs de Jablotron 100? Hierover leest u onderstaand meer. Gaat u liever zelf op onderzoek uit? Download dan onze brochure.

  Jablotron Oasis 80 vs 100 verschillen

  AlarmsysteemExpert vergelijkt voor u graag de Jablotron Oasis 80 vs de Jablotron 100. De verschillen zijn vooral merkbaar in de kleine details. Beide systemen kunnen worden onderverdeeld in 50 zones en zijn voorzien van een centraal bedienpaneel. De Jablotron 100 valt op door het controlesegment met een groene en rode led. Rood betekent dat een detector of camera is uitgeschakeld, groen dat deze is geactiveerd. Maar voor zowel de Oasis als de 100 geldt dat het complexe systemen zijn die heel eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd én bediend. Als u de Jablotron Oasis 80 online bestelt bij AlarmsysteemExpert, wordt deze vooraf geconfigureerd en kunt u zelfs direct aan de slag! Uitbreiding met een aansluiting op de meldkamer is optioneel.

    Jablotron Oasis Jablotron 100
   Communicatie via app Alleen met gsm kiezer Ja
   Codebedieningspaneel Zonder controle segmenten Met controle segmenten
   Extra opties Mistgeneratoren Warmtebeheersing,   Paniekknoppen

   

  Bij de Jablotron 100 is het zelfs mogelijk om te kiezen voor 4 meldkamer instellingen en 4 selecteerbare doormeldingen aan de meldkamer. Daarnaast kan het systeem tot wel 8 verschillende gebruikers een sms versturen bij een belangrijke melding. Heel praktisch als u een groot kantoor heeft. Er is nog een bijzondere eigenschap van de Jablotron 100: vijf gebruikers beschikken over een spraakoptie. Hoewel vrijwel elk alarmsysteem van Jablotron geschikt is voor professioneel gebruik, zijn er tussen de Jablotron Oasis 80 vs 100 kleine verschillen. Voor kleine kantoren is de Oasis 80 een logische optie, waarmee u kiest voor hoge kwaliteit voor een relatief scherpe prijs. Bij een groter kantoor raden wij de Jablotron 100 aan.

  Bij AlarmsysteemExpert profiteert u van een zeer uitgebreide service als u een offerte aanvraagt voor een beveiligingssysteem van Jablotron. Onze medewerkers staan altijd online en telefonisch voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Standaard kunt u zelf kiezen of u de installatie helemaal of gedeeltelijk door ons laat uitvoeren of dat u alles zelf installeert. In dat laatste geval kan een van onze medewerkers via de Teamviewer online met u meekijken, mocht dat nodig zijn.

  Contact

  Social media

  4.72Review LogoWij scoren een 4.72 op Trusted Shops

  Alarmsysteemexpert.nl

  Edisonweg 12
  4207 HG Gorinchem


  Nederland Bekijk op Google Maps

  [email protected]
  Kvk: 69433550

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking