Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Dahua VTO2202F-P-S2 Zwart, buitenpost, IP en 2-draads, 160gr camera, PoE

  25% sale
  Dahua VTO2202F-P-S2 Zwart, buitenpost, IP en 2-draads, 160gr camera, PoE
  Productomschrijving

  VTO2202F-P-S2 Zwart, buitenpost, IP en 2-draads, 160gr camera, PoE

  Dahua, deurstation, IP en 2-draads gebruik, 2MP WDR-camera met IR-licht, Mechanische knop, Nachtzicht & spraakindicator, 160 ° beeldhoek. Voeding via 2-draads, front plaat in aluminiumlegering, IP55 & IK07, opbouw- en inbouwdoos niet inbegrepen, voeding via 2wire of PoE. Exclusief in of opbouw of opbouwbehuizing met regenkap. Zie hiervoor de gerelateerde producten hieronder;

  De VTO2202F-P-S2B is een zwarte buitenpost uit de nieuwe generatie Dahua Video Intercom producten. De communicatie van deze generatie video intercom producten gaat over het SIP protocol. Dit protocol zorgt voor een goede spreek- luisterverbinding  en biedt mogelijkheden tot integratie met derden. Het uiterlijk van de buitenpost is gemoderniseerd, vandaalbestendig en IP55. De VTO2202F-P-S2 is geschikt voor zowel IP en/of de 3e generatie 2-draads Intercom producten. De VTO2202F-P-S2 is compatibel met alle Dahua Video Intercom IP producten vanaf firmware versie 4.3.  

  Pluspunten:

  • PoE: Deze intercom is geschikt voor PoE. Daarmee is het mogelijk om de module te voorzien van voeding en netwerkverbinding met één netwerkkabel. Dit is dan exclusief voeding voor het deurslot. 
  • 2e Deur sturing vanuit beveiligd gebied met de DEE1010B: De DEE1010B is een module die via RS485 met de hoofdmodule verbonden kan worden. Daarmee kunnen er extra contacten over een veilige verbinding aan de VTO2202F-P-S2 systeem worden toegevoegd. De belangrijkste aansluiting op de module is het NO/NC relais. Deze kan worden gebruikt als 2e deursturing.
  • Geschikt voor PoE en 2-draads communicatie: De VTO2202F-P-S2 is geschikt voor IP technologie met voeding over PoE en kan dit tegelijkertijd combineren met 2-draads communicatie. 
  • Push notificaties in DMSS app: Het is mogelijk om push notificaties the ontvangen in de DMSS app. Door de buitenpost aan de app toe te voegen. Bij deze VTO is een binnenpost dan niet noodzakelijk. 

  Aandachtspunten:

  • H.265: Standaard staat de video compressie ingesteld op H.265, echter ondersteunen sommige binnenposten alleen H.264. De compressie kan worden veranderd in de instellingen van de VTO
  • Verlichting: Het naamplaatje van de VTO is niet verlicht, hierdoor is het naamplaatje minder goed afleesbaar in het donker
  • 3e generatie 2-draads kan niet i.c.m 2e generatie 2-draads switches: De S2 modellen ondersteunen de 3e generatie 2-draads communicatie. Dat houdt ook in dat deze dus niet geschikt zijn om te combineren met de vorige 2e generatie switches. Op basis van IP zijn deze generaties wel compatibel met elkaar. Door beide switches met elkaar te koppelen op basis van IP is  onderlinge communicatie wel mogelijk
  • Voeding deurslot niet via PoE: Voor het voeden van een deurslot is een externe voeding nodig. 
  • Afkitten: De voorzijde van de buitenpost is IP65, de achterzijde dient nog wel af gekit te worden
  • Meldingen/ Notificaties in DMSS kunnen vertraagd binnenkomen: Bij het aanbellen worden de notificaties direct door de buitenpost verstuurd waardoor ze over het algemeen snel binnenkomen. Maar ze kunnen ook vertraagd binnenkomen. Hierin zijn diverse factoren van op invloed zoals bijvoorbeeld uw internetsnelheid aan verzendende en ontvangende zijde, verkeer op de cloudservers van Dahua en de status van de notificatie servers van Apple en Android.
  • Externe bel/zoemer enkel mogelijk i.c.m. VTH:zonder binnenpost kan deze buitenpost geen externe deurbel aansturen

  Adviezen:

  • Buiteninstallatie: De intercom unit is IP65 en daarom geschikt voor buiteninstallatie. Hij is sproeiwaterdicht tot 12,5 liter per minuut. Daarbij moet wel de achterzijde volledig worden af gekit. Teveel water kan een negatief effect hebben op de werking van de buitenpost. Het wordt daarom geadviseerd om voorzichtig te zijn met het plaatsen van de intercom in de directe buitenlucht waar wind en regen vrij spel heeft. 
  • DMSS app en push notificaties voor meerdere gebruikers: Wees voorzichtig met het aantal gebruikers die met de app en dit intercom systeem gaat werken. Het advies is om in ieder geval per drukknop niet meer dan 5 gebruikers te gebruiken. Ook is de module niet krachtige genoeg om video en audio data naar een grote hoeveelheid gebruikers tegelijkertijd te sturen,
  • Meerdere Dahua Buitenposten: Het is mogelijk meerdere en verschillende buitenposten in één systeem toe te passen. Houdt er wel rekening mee dat er maximaal 1 buitenpost als SIP server kan dienen. De rest wordt ondergeschikt. 
  • Houdt de firmware versies gelijk: Probeer zoveel mogelijk te werken met gelijke firmware versies voor de binnen- en buitenposten. De laatste firmware is bij het product onder tab downloads terug te vinden. 

   

   

   

  Reviews

  4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
   Gepost door: Wyns Frederick op 20 November 2023
   Mooi toestel , gemakkelijk in dienst te zetten ben wel thuis in deze sector. Werkt goed en doet wat hij moet . Moet niet meer zijn .
  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Dahua VTO2202F-P-S2 Zwart, buitenpost, IP en 2-draads, 160gr camera, PoE
  DahuaVTO2202F-P-S2 Zwart, buitenpost, IP en 2-draads, 160gr camera, PoE

  VTO2202F-P-S2 Zwart, buitenpost, I...

  VTO2202F-P-S2 Zwart, bu...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €359,37€269,52 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking