Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Streetsiren Sirene Draadloos Buiten

  Productomschrijving

  Draadloze sirene voor buiten die met geluid en licht waarschuwt dat er gevaar dreigt. Het toestel wordt buiten de ruimte geïnstalleerd zodat iedereen het bij alarm kan horen.

  1. Bestand tegen stof, hagel en regen. Werkt bij temperaturen tot -25°C
  2. Toont via een ingebouwde led of de sirene in- of uitgeschakeld is
  3. Werkt tot 5 jaar met dezelfde batterij of via een stroomtoevoer van 12 V DC

  Werkingsprincipe

  Het toestel waarschuwt met een hoorbaar alarm en led dat een detector is geactiveerd. Het geluidsniveau en de alarmduur worden ingesteld in de mobiele app.

  Functionaliteiten

  Het toestel heeft IP54-bescherming tegen stof en vocht en kan, indien nodig, worden verbonden aan een externe voeding van 12 V DC. De ingebouwde versnellingsmeter activeert het alarm als er een poging wordt gedaan de sirene te verwijderen.

  Installatie en opstelling

  Vanuit de doos direct gebruiksklaar: de batterij is al geïnstalleerd, dus het is niet nodig om de sirene te demonteren. Met slechts één klik aangesloten op de hub in de mobiele applicatie. Het kan in slechts enkele minuten op de SmartBracket worden gemonteerd.
   

  Ajax StreetSiren

  Wilt u uw woning of bedrijfspand optimaal beveiligen tegen indringers? Dan kan een Ajax StreetSiren buitensirene draadloos in het wit niet ontbreken! Dit alarm zal u en mensen in de buurt luid en duidelijk waarschuwen met een geluidssignaal. Het aanpasbare geluidsniveau tot 113 decibel is harder dan een politiesirene. Bij alarm zal ook een visueel lichtsignaal afgaan. Deze combinatie van geluid en licht waarschuwt u niet alleen, maar zal inbrekers ook afschrikken. Een ingebouwde LED laat u de status van de Ajax StreetSiren buitensirene draadloos in de kleur wit zien en maakt buitenstaanders duidelijk dat er een alarmsysteem aanwezig is.

  Ajax StreetSiren voordelen

  • Aanpasbaar volume van 81 tot 113 dB. en alarmduur tijdens activatie
  • Ingebouwd LED-lampje om de status af te lezen
  • Bestand tegen stof, regen en hagel
  • Draadloos
  • Werkt tot 5 jaar op een batterij

  Ajax StreetSiren buitensirene installeren

  Of u nou uw alarmsysteem wilt uitbreiden, of dit als enige alarm wilt gebruiken, met de Ajax StreetSiren buitensirene is uw pand snel beveiligd. Installeren is namelijk erg eenvoudig. Het alarm communiceert via de Ajax Hub. Dit volledige systeem werkt met een mobiele app voor iOS en Android smartphones. In de app voegt u de Hub applicatie toe en maakt u minimaal één kamer aan. U selecteert vervolgens ‘voeg apparaat toe’, geeft de Ajax StreetSiren buitensirene een naam en scant de QR code met uw mobiele telefoon. Nu kunt u de Ajax draadloze sirenetoevoegen. De batterij zit er al in, dus u hoeft het apparaat niet uit elkaar te halen. Komt u er niet helemaal uit? AlarmsysteemExpert staat natuurlijk voor u klaar!

  Ajax StreetSiren buitensirene draadloos kopen

  Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u inbreker afschrikt, is de Ajax StreetSiren buitensirene draadloos kopen de juiste keuze. Dit is de perfecte toevoeging aan uw Ajax alarmsysteem voor thuis of uw bedrijf. Ook alleen is dit een heel geschikt beveiligingssysteem dat later gemakkelijk uit te breiden is met andere Ajax accessoires. Een Ajax StreetSiren buitensirene draadloos kopen doet u snel en eenvoudig bij AlarmsysteemExpert!

  Ajax Streetsiren buitensirene draadloos specificaties

  • Type: draadloos
  • Installatiemethode: binnen of buiten
  • Compatibiliteit: Hub, Hub Plus, Hub 2, ReX
  • Volume: 81 - 113 dB
  • Alarmlengte: 3 - 180 seconden
  • Signaalbereik: 2000 meter
  • Voeding: 4 x CR123A batterij, 3 V
  • Werkzaam bij temperatuur: −25°С tot +50°С
  • Afmetingen: 200x200x51 mm
  • Certificaat: Security Grade 2, CE

  Productvideo

  Veelgestelde vragen

  Reviews

  4.4 / 5Based on 3 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Webbink op 15 Mei 2022
   Mooi systeem van Ajax. Werkt zoals omschreven. Alarmsysteemexpert.nl is een erg goed en professioneel bedrijf. Keurig behandeld en een goede prijs kwaliteit verhouding.
  • 3 / 5
   Gepost door: R op 4 September 2020
   Verkoop advies / uitleg is heel goed. Weekje later een klein probleempje. helpdesk slecht bereikbaar terug bellen gebeurde soms ook niet. Ook als je om 10 a 15 minuten voor sluiting tijd bel word er aangegeven dat ze gaan slui...
   Verkoop advies / uitleg is heel goed. Weekje later een klein probleempje. helpdesk slecht bereikbaar terug bellen gebeurde soms ook niet. Ook als je om 10 a 15 minuten voor sluiting tijd bel word er aangegeven dat ze gaan sluiten en dat ik de volgende dag maar moet terug bellen. Niet netjes. geef dan aan dat je tot 15:30 open ben zodat elk gesprek nog kan oppakken. Nu bezig om wat testen te doen om het probleem op te lossen.
  • 5 / 5
   Gepost door: h.p. op 19 Maart 2019
   Makkelijke installatie. De behuizing draai je met een kwartslag op de muurplaat, hou daar rekening mee tijdens het monteren van de muurplaat. Sirene kan heel veel "geluid" leveren. Prima product.
  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ajax Systems Streetsiren Sirene Draadloos Buiten
  Ajax SystemsStreetsiren Sirene Draadloos Buiten

  - Geluidsvolumeniveau: 85 tot 113 ...

  - Geluidsvolumeniveau: ...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €185,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking