Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Alarmsysteem voor uw winkel

Elke dag werkt u samen met uw collega’s keihard voor uw winkel en uw producten. Daarom is het essentieel om een goed alarmsysteem voor uw winkel te hebben. Niet alleen tegen brand, maar ook tegen diefstal. Gelukkig vindt u bij Alarmsysteemexpert een ruim assortiment aan alarmsystemen die uw winkel helemaal veilig maken! Zo kunnen we samen in gesprek gaan over het beste alarmsysteem voor uw winkel!

Camera’s zien alles

Camera’s zijn het alziende oog! Als u aan het werk bent, is het natuurlijk lastig om altijd een oogje in het zeil te houden. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment aan Hikvision IP camerabewaking. Zo kunt u ten alle tijden (terug)zien wat er gebeurt in uw winkel. Met onze verschillende modellen zorgt u er gemakkelijk voor dat elk hoekje van uw winkel in zicht is. De camera’s zien alles! Zo geeft u niemand de kans om producten ongezien mee te nemen!

Geen inbreker krijgt een kans door een alarmsysteem!

Door een alarmsysteem te gebruiken met een sirene geeft u de inbrekers geen kans om ongezien uw winkel binnen te sluipen! Zo weet u zeker dat uw producten en uw winkel veilig blijven. Gebruik een Ajax alarmsysteem voor optimale draadloze beveiliging. U kunt gemakkelijk thuis met een app de status van uw winkel bekijken en krijgt meteen een melding als er iets mis is!

U kunt niet alleen een alarmsysteem voor binnen, maar ook buiten gebruiken! Zo krijgt u meteen een melding als er verdachte personen rondom uw winkel bevinden. Geen inbreker krijgt een kans door een alarmsysteem!

Een alarmsysteem is niet alleen tegen inbrekers

Het is belangrijk dat uw winkel niet alleen veilig is voor inbrekers, maar ook voor brand. Zorg ervoor dat u een rookmelder in uw winkel heeft, zoals de Ajax Fireprotect PLUS. Zo krijgt u al bij een temperatuurstijging (zonder rook)een melding. Hierdoor kunt u de brand zo snel mogelijk laten blussen en mogelijke schade voorkomen! Een alarmsysteem is niet alleen tegen inbrekers, maar ook ideaal als branddetectie.

Wat kan Alarmsysteemexpert voor u betekenen?

  • Bij ons staat kwaliteit voorop, zo zijn wij een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Zo zorgen we ervoor dat onze kennis altijd up to date is en u de beste service en producten krijgt!
  • Technische termen en ingewikkelde installaties? Niet nodig bij Alarmsysteemexpert! Zo kunt u bij Alarmsysteemexpert de installatie en onderhoud uit handen geven aan onze deskundige installateurs. Zo profiteert u van een hoge kwaliteit alarmsysteem die goed geïnstalleerd is zonder enige moeite!
  • Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte alarmsysteem voor uw winkel!